Engleskopet for Maj

Engleskopet

Det første engleskop er landet i Templet!

Udover Engleudsigten ser vi i Engleskopet på hvilke råd Universet har til dit stjernetegn. Du får adgang til viden om hvad du har for udfordringer, hvilke gaver der ligger til dig og hvordan du bedst går til dem i denne måned.

Englebeskeder på en helt anderledes måde – dette er ligepå og tilgængelige råd!

Men herunder kan du læse et lille uddrag af dit stjernetegns engleskop – hvad er din gave i Maj Måned? Vil du vide hvad din udfordring og din anbefalede handling for maj er? Så kom ind i Templet og få dine beskeder fra englene.

Gaven for dig i Maj:

vædderenVædderen:

I denne måned får du den velsignelse at kunne slippe alle masker og facader og træde frem som du virkeligt er. Du er god nok som du er, uden statussymboler, penge eller gadgets til at gøre dig cool. Når du slipper den sidste rest af idéen om at du har brug for at iføre dig skinnende klæder og ting der får dig til at se ud af mere, finder du lykken der ligger gemt i at kunne være dig selv. Til at være fri som du er og deri ligger den sande power og den gave får du i Maj måned. Når du tager din maske af inspirerer du andre til at gøre det samme og der vil opstå dybere bånd og forbindelser mellem dig og dem du elsker. Vær ikke bange for dem som ikke kan håndtere dit sande jeg. De er bare bange for selv at tage deres maske af. De tror at de vil stråle mere bag masken, men du får den gave i Maj måned at opdage at det modsatte er sandt. Dit eventyr starter nu! LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

tyrenTyren:

Med kortet Loyal Heart på hovedet får du en besked fra englene, om at det er på tide at gøre plads til noget nyt og bedre. Der kan være tale om at give slip på venskaber der ikke længere tjener dig. Holder du fast i ting eller relationer, som du egentlig bør give slip på? Så skal du huske at der er ikke plads til nye og bedre ting, hvis ikke at du giver plads. At være stædig og holde fast i en idé eller en person for længe, kan skabe stagnation og utilfredshed. Din gave er, at nu er det perfekte tidspunkt, til at løsne grebet om et bestemt udfald. Løsne grebet om idéen om at du kan kontrollere resultatet. Giv slip og lad Gud om at fylde hullet med noget bedre. Hvem er du, uden at klynge dig fast til en bestemt idé eller et bestemt forhold? Din gave er at du nu får lov at udforske dette. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

tvillingerneTvillingerne:

I denne måned kan du støde på typer, situationer eller problemer som du har mødt i dit liv før, og det kan føles frustrerende at “være her igen”, men gaven ligger i at du står et nyt sted i forhold til sidst. Du har altså noget visdom med dig som du kan bruge til at skabe et andet udfald end du plejer. Hvad plejer ikke at virke? Hvad plejer at virke? Du kan nu se tingene fra et andet og højere perspektiv. Du møder denne type i dit liv, denne situation eller problem igen for at minde dig om at du har akkumuleret en hel værktøjskasse siden sidst, som du kan bruge til at løse situationen med. Det kan være du får brug for en mentor af en slags til at kunne se det. En der kan pudse dine briller og vise dig hvor meget du har rykket dig, men rykket dig det har du – og det er en gave! LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

krebsenKrebsen:

I denne måned får du rig mulighed for at trække dig lidt tilbage fra dramaer og konflikter og se den andens perspektiv. Nogle gange opfanger vi ting på en måde, mens afsenderen slet ikke mente det sådan. Opstår den slags situationer for dig i denne måned, så er du hermed inviteret til at åbne den gave der hedder objektivitet. Englene fortæller at når du trækker dig tilbage på neutral grund og ser og vejer tingene fra alle mulige sider af så får du indsigter, som du ellers ville være gået glip af, nede i skyttegraven i gang med at forsvare dine følelser og meninger. Du vil opdage at den fred du søger, kan opstå ved at nægte at deltage i dramaer per automatik. Ved at hæve dig op over situationene, som en ørn der flyver højt oppe og kan se alle detaljer af billedet. Du skal selvfølgelig ikke lade dig udnytte, det er vigtigt at stå op for dig selv, men inden du gør det, så opfordrer englene dig til at spørge dig selv om det kan gøres via tavshed og observation lige nu? LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

løvenLøven:

Din gave denne måned er at gå glip af noget du virkeligt gerne ville have. Lyder det underligt? Det er faktisk Universets måde at beskytte dig på, når du står ude på sidelinjen og ikke føler du kan komme ind til det du vil have i dit liv, eller ønsker at opnå. Måske søger du den forkerte indgangsvinkel? Universet vil gladeligt guide dig til den rette dør hvis dette virkeligt er noget for dig. Men måske er der et andet sted du kan finde den følelse du søger, som du slet ikke har opdaget endnu? Hvis du føler dig frustreret over dette, så husk på at intet som virkeligt er ment til dig, kan nogensinde gå din næse forbi. Så ånd lettet op, du går ikke glip af noget selvom det kan føles sådan. Hvis noget ikke er meningen at det er for dig, så kan du ikke med vold og magt fikse det og få det til at fungere i længden. Til hver en dør er der et håndtag. Dette håndtag og denne dør er bare ikke det rette match. Intet er tabt, men alt er lært til næste gang du står i denne situation. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

jonfruenJomfruen:

Som noget ret unikt har du alle tre kort på hovedet, hvilket i denne sammenhæng betyder at Universet passer ekstra godt på dig i denne periode. Hvis du føler dig overvældet, har skriveblokering, sidder fast, føler det er op ad bakke… eller på nogen måde føler at det er hårdt for dig at manifestere de ting du ønsker dig lige nu, så er det fordi du gør det hele alene selv måske. Universet står til rådighed, tal med dine engle om at få hjælp til at se vejen frem. Det handler om at lære at trække Gud ind og det gør du ved at give lidt af kontrollen væk til Universet. Prøver du for hårdt, risikerer du nemlig at gå i stå. Her handler det virkeligt om at ville det med hele sit hjerte, men ikke lade hele opmærksomheden hvile på det. Bed om inspiration og guidning fra englene omkring dig og gør dit bedste… og ryk så videre til noget andet. En kedel med vand koger bedst når man ikke står og stirrer på den hele tiden. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

vægtenVægten:

Din gave i Maj måned er at dit liv er fyldt med tegn fra englene! Men overser du dem, fordi du ikke tror at små almindelige ting kan være tegn fra dine guider og skytsengle? Eller har du skyklapper på fordi du har en masse følelser investeret i at tingene skal have et bestemt udfald? Ønsker du en bestemt retning med dit job eller dit kærlighedsliv? Alarmsignalerne, den følelse i mave af at det ikke er helt perfekt, kan være nemme at ignorere fordi det ellers betyder at man skal stoppe hvad man har gang i, men det er for dit bedste, så vær ikke bange. Tag skyklapperne af og kig på de tegn du får — konsekvensen af at gå i mod din intuition er altid en alt for høj pris at betale, mod den lille følelse af utilfredshed du skal igennem nu, hvis du lytter efter. Du er velsignet med en samarbejdspartner i englene som virkeligt vil dig det bedste. Hvorfor ikke gøre brug af dem? LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

SkorpionenSkorpionen:

I maj måned er du med Imagine kortet blevet opfordret af englene til at bruge dine forestillingsevner til at hjælpe dig med at skabe nye drømme og mål. Ved hjælp af dagdrømme og visionboards kan du begynde at skabe dit drømmeliv, men det er kun første skridt, du skal også handle på dine visioner når du har mulighed for det.
Hvem har du brug for at være, hvilke talenter og kvaliteter må du have i spil, for at opnå din drøm og dit mål? At kunne se det, mærke det og tro på det er nødvendigt for at kunne skabe den realitet du ønsker at leve i. Støder du på overbevisninger som forhindrer dig i at tro på dig selv? Dette er din gave! Du ved nu hvor du skal rykke noget energi rundt, for det er hvad der er på spil, når du taler dig selv ned fra drømmen; du blokerer energien fra at flyde frit.
Men gaven er: at hvad du er opmærksom på, kan du ændre på. Så det, at du støder på forhindringer, hvad enten der er tale om gamle tanker der kører på automatpilot eller stærke følelser der bliver trigget af frygt — det er en gave — for nu ved du hvilken energi du skal arbejde med sideløbende med dit visions-arbejde, for at styrke flowet af skaber-energi i dig. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

skyttenSkytten:

I denne måned vil du få den gave at opleve at du selv skaber dit liv, altså har du magten til at ændre landskabet du navigerer i. Du skaber udfra den skaberkraft i dig, som er forbundet til en højre magt; Gud, Universet, Kilden… eller hvad du har lyst til at kalde denne guddommelige intelligens, som du er en del af og som er end el af dig. Kreativiteten flyder helt automatisk gennem dig, og du har muligheden for at kigge på dit liv og som den kunstner du i virkeligheden er (men måske ikke føler dig som) kan du tage en pensel og male billedet om, hvis du ikke længere passer sammen med det du ser. Lyder det abstrakt? Det er det også, og så alligevel så er det noget så jordnært som at beslutte hvem og hvad du bruger din tid og kræfter på. Rykker du mod noget, væk fra noget eller bliver du i noget? Valget er dit, og tager du det sammen med dit højere selv, din intuition, så kan du ikke gå galt i byen. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

stenbukkenStenbukken:

Come to the edge kortet er din gave i denne måned kære Stenbuk. Du er blevet inviteret af Universet til at træde ud over kanten og flyve. Nu er ikke tidspunktet at gemme sig eller satse på det der plejer at virke, det som er sikkert. Det er på tide at være modig og stille dig frem og vise din sande natur. Det kan føles frygtsomt, men englene er med dig. Det er som om du har rejst langt for at nå hertil, så tør du at tage det sidste skridt og være modig og sprede vingerne? LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

 

vandmandenVandmanden:

Føler du dig overvældet og udkørt? Eller har du en følelse af aldrig at slå til? Så er det nu, kære Vandmand, at du har muligheden for at rydde op i hvad der tynger dig. Få pudset brillerne og set på hvad der er dit og hvad du sagtens kan smide ud, både i overført og helt reel betydning. Sidder du på nogle overbevisninger om dig selv, som ikke gør en dyt for at højne din livsglæde? Så er det på tide med en forårsrengøring og at gå dig selv efter i sømmene. Din gave i denne måned er at du vil opdage at når først du har ryddet op, smidt ud og sluppet følelsesmæssigt skidt og fysisk rod, så står det lynende klart for dig hvem du er og hvor det gode liv findes henne. Det kan godt hvirvle lidt med støv, når du begynder at rydde op, men hold fokus på din opgave. Du fjerner bare hvad du ikke længere har brug for. LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

 

fiskeneFiskene:

Du er heldig kære Fisk, for din Maj måned sprudler af livsglæde og leg, og din eneste opgave er at tage i mod det. I denne måned er du lykkens pamfilius og du vil opdage at når du søger det lette, det sjove, humoren… så vil alting flaske sig for dig. Du har hermed tilladelse fra Universet til at opføre dig fjollet! LÆS OM DIN UDFORDRING OG HVAD ENGLENE ANBEFALER

 

 

Hver måned udkommer Engleskopet for Templets medlemmer. Bliv medlem her.

Templet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s