Ugens Orakelkort: Relax

 

2016-05-04 14.57.39
Relax fra Cheryl Richardsons Grace Cards

 

Har du husket at indlægge en pause eller to i din hverdag? En stund kun for dig? Pauserne er tit der, hvor vores resultater gror – uanset om det handler om at lade batterierne op og få fornyede kræfter til hverdagen, blive stærkere mellem styrketrænings-sessions eller få noget mentalt på plads som vi har tumlet med.

Kortet Relax kan også være et signal til dig om at det er på sin plads med en ferie. Når du trækker stikket ud og vender blikket mod nye horisonter i det fjerne, eller i det indre, så får du mulighed for at opdage om du stadig er på rette kurs i dit liv. Er du stadig den samme, eller har du ændret værdier og vaner, men kører fortsat i det gamle velkendte spor?

En time-out er helligt rum til at opdage hvor på din livsrejse du er, hvad der virkeligt rører sig i din sjæl og dit hjerte, og hvilken vej du skal når pausen er slut.

Englene opfordrer dig til at finde dit hellige rum, i en time-out (stor eller lille) og gå på opdagelse i dit indre univers og lade dine fysiske batterier op.

Book din personlige englekortlæsning eller få månedlige englebeskeder i Templet.

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s