Hollywoodgudinder

Jeg ved ikke hvordan (sådan er det jo tit på nettet) men forleden fandt jeg, vistnok via Facebook, en af disse videoer med mange af mine yndlingskuespillerinder fra Hollywood.

Gudinde er sådan et ord, som jeg i starten ikke vidste om jeg ville bruge her på siden, fordi det godt kan have en klang af noget uopnåeligt og perfekt. Man kan komme til at tænke på en der ikke kan tilintetgøres og som besidder utrolig magt. Og det er faktisk også derfor jeg valgte ordet alligevel, ikke på grund af de negative konnotationer, men pga. vi alle besidder et indre lys, en sjæl, der varer for evigt (ifølge det jeg tror på).

Men en ægte gudinde, som lever i menneskeform på planeten Jorden… hun er også blød, sårbar og ældes.Nogle gange er hun perfekt og andre gange er hun et værre rod, uden styr på noget. Hun besidder kæmpe vrede, og en kæmpe glæde og kærlighed. Dualitet er kodeordet her.

Det som jeg blev fascineret ved, da jeg så disse to videoer, er at en Hollywoodstjerne, hun netop besidder den der dualitet:

På overfladen af de glittede magasiner fremstår hun perfekt, makeuppen, håret og taljen sidder hvor den skal. Men for at nå til tops på lærredet og sikre sig en plads på forsiden af det føromtalte magasin, må hun være: sårbar.

Nøgen, en åben bog, villig til at fejle, til at gøre sig selv til grin, villig til at blive kigget på i alle kringelkroge af sig selv og sit liv. For ellers er hun ikke troværdig. så er det en karikatur, en to-dimensionel karakter der leger, og som ikke får følelserne ud gennem skræmen og ind i hjertet på modtageren.

Derfor blev jeg så inspireret af disse modige kvinder, som tør stille sig frem, på trods af at det føles ubehageligt. som viser i disse snakke at de vokser af det, udvikler empati, lærer at forstå sig selv og andre mennesker bedre.

Jeg finder det dybt inspirerende til mig eget liv. Jeg tror verden ville være et bedre sted, hvis vi alle turde være mere sårbare overfor hinanden.

Det er hvad der gør os til ægte gudinder, og i kontakt med vores indre, evige lys – vores ledestjerne.Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s