Juni måneds engleskop for Tvillingerne

Vil du have dit engleskop hver måned? Er du et andet stjernetegn? Engleskopet udkommer i onlineklubben Templet hver måned – få adgang her. 

I dag poster jeg det netop udkomne engleskop for Tvillingerne. Hver måned vil jeg poste engleskopet for det gældende stjernetegn her på bloggen. Som nævnt ovenfor så udkommer det hver måned og vil du gerne have dit stjernetegns engleskop? Så tjek Templet ud.

Tvillingerne
fra Doreen Virtues Goddess Guidance Oracle Cards

Juni 2016 for Tvillingerne

Gaven
Kære Tvilling, sikken en måned der står for døren! Du kommer ikke til at mangle noget som helst, men tør du tro på at der er nok og at du godt kan skaffe mere?
Abundantia kommer som kortet der repræsenterer din gave og det betyder at du kan føle dig tryg og i sikker favn; du har alt hvad du skal bruge lige nu. Du er velsignet og mangler intet, selvom du måske godt kunne ønske dig mere. Dette er en måned hvor du vil modtage hjælp, gaver og nye idéer. Tag i mod dem, for du har fortjent dem!

Udfordringen
Der er noget magisk over denne tid og du kan måske ikke helt forstå at heldet bare bliver ved med at tilsmile dig. Du er i flow, kære Gudinde og du skal læne dig ind i det og have tillid til det, for det er faktisk dig som har skabt alle disse goder selv. Bliv ved med at spinde guld, ved at tage et skridt af gangen og gøre de ting der er gode for dig. Du er inde i en periode hvor du ikke behøver at knokle for dine resultater, du kan hygge dig og alligevel vil du ende med gode og givende resultater. Tag en ferie, en pause eller en fridag hvis du kan og bare nyd at være til. Det kan godt være svært for dig at læne dig tilbage og bare tage imod, men husk på at livet er en cyklus af ud og ind. Som vejrtrækninger er der en balance i at ånde ind og ud, og hvis du aldrig modtager, men kun giver, så dræner du dig selv. Universet hjælper dig med at lade op lige nu, så det vil være dumt ikke at drage nytte af det.

Anbefalet Handling
Englene anbefaler dig at finde tilliden til dig selv og din egen storhed frem. Du har så meget skaberkraft i dig, og du må gerne tage æren for de succeser der er i dit liv, du er medskaber også selvom du har fået hjælp af andre.
Det vil være godt for dig at genforbinde dig med din indre magi og englene opfordrer til at du opholder dig i naturen, er sammen med dyr, vand, skov, træer, stjernerne og månen – måske spise i det fri, lave bål, sove under en stjerneklar sommerhimmel, bade i det fri… når du genforener dig med din naturlige side, husker din sjæl dig på at du er en del af det større hele og du vil blive inspireret at naturen, som er et godt eksempel på hvornår der skal knokles og hvornår der skal modtages gaver og bare være til.

Få dit Engleskop i Templet

Templet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s