Bruger du livet rigtigt?

 

Bruger jeg livet rigtigt?

Et spørgsmål der trænger sig på hver gang jeg oplever/læser/ser/møder noget så spændende at det gennemsyrer min sjæl med en vidunderlig følelse af lykke.

Bruger jeg mit liv rigtigt? Spenderer jeg min energi på de ting jeg i sidste ende vil blive glad for?

Anita Moorjanis bog Dying To Be Me kan altid få mig til at føle sådan, men for nyligt var det efter en koncert med mit yndlingsband over dem alle, The Corrs, som startede de tanker. Faktisk dukkede det op midt i koncerten, hvor jeg var allerlykkeligst.

The Corrs tekster tit rører ved at vi kun er her på lånt tid, og når et øjeblik er sket, så kan det ikke ske igen, og så bliver jeg altid inspireret til at tænke over: er jeg mon i nuet nok?

Og lægger jeg min energi på de rette tanker, eller lader jeg tankerne køre rundt med mig? For jeg ved efter 36 år her på denne planet at vi selv kan vælge nogle andre tanker, hvis dem vi har ikke er gunstige for os. Det kan nogle gange være som at skulle lave en hurtig u-vending med verdens største færge, men det kan lade sig gøre.

 

Death_to_stock_photography_farm_8
Udnytter du dit kreative potentiale?

 

Jeg vil ikke vente til jeg ligger på mit dødsleje med at gøre status over om jeg skulle have gjort noget andet, så jeg vælger den nogle gange svære udgave, at vurdere undervejs.

Det som er svært, og det kender du måske godt, det er når svaret ikke popper op på en blinkende lystavle, men er undervejs noget tid. Så er man lige dér i ingenmandsland af: det ved jeg ikke.

Det ved jeg ikke

Den største kunst i livet er at forblive dér, midt i det ved jeg ikke .

Der er SÅ ubehageligt at være; man er hverken der hvor man var lige før, eller et andet sted. Skulle man have ladet være med at stille spørgsmåltegn og være forblevet på sit ståsted? Nej.

Men nogle gange , når det handler om de store ting i ens sjæl, så er det en lidt længere proces at nå frem til svaret. Jeg er midt i u-vendingen af færgen og ved at svaret kommer, men ved ikke hvornår, kun at det eneste jeg kan gøre er at være i det.

Jeg har en fornemmelse af at svaret er nej og ja samtidigt. Jeg bruger min energi rigtigt – det meste af tiden. Men jeg vil være endnu mere kreativ, endnu mere innovativ, endnu mere ud af boksen… og fordi jeg endnu ikke ved hvordan så er jeg i proces.

Men jeg har tillid til processen, beder englene om tegn når jeg bliver utålmodig og tror på at det jeg har lært, om at sjælen som vejviser er den bedste vej er sandt,

Men hvad med dig?

Bruger du dit liv rigtigt?

 

Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s