En magisk dag med englekort

20160611_154526

Jeg var så spændt jeg næsten ikke fik sovet om natten (for real!) og da dagen oprandt og huset stod klar til at modtage de 6 skønneste damer ind i min stue, var jeg så spændt på om jeg kunne lære dem noget om englekort som de ville finde brugbart og lærerigt.

20160611_152712

Vi havde tre magiske timer sammen, som forsvandt alt for hurtigt og det stod hurtigt klart at jeg snart må holde endnu en englekort-workshop!

For det magiske opstår i det rum der skabes til at være fri og åben, når man sætter sig og øver på hinanden. Uden at det skal være perfekt eller fejlfrit på nogen måde.

Når man kan få feedback og inspiration ved at se hvordan andre gør det anderledes.

Dagens fokus var på at få kontakt til intuitionen og det skal jeg lige love for at de damer fik! For når man bare kaster sig ud i det og giver los, er der ikke plads til at tvivle på sin indre GPS. Vi har den alle med os, og den venter bare på at blive brugt.

20160611_131319

Det er derfor jeg elsker englekort så meget – for de kan virkeligt bruges af alle og de er et fantastisk værktøj til at få fintunet radiosignalet til den indre GPS.  Jeg lærer så meget om mig selv hver dag ved at trække englekort, og der er ingen tvivl om at mange føler det samme – det var også hvad jeg kunne høre på dagens kvinder. Alle får noget positivt ud af deres englekort også selvom man lige skal øve sig lidt på at bruge dem.

20160611_115642

Som med alting så gælder det også englekort, at jo mere man bruger dem, jo lettere bliver de.

Vil du også med på workshop næste gang? Skriv dig op til nyhedsbrevet her og få besked om næste workshop.

Sagt af deltagerne på workshoppen 11. juni 2016:

“Jeg kan nu hvile mere i mig selv når jeg læser.”

“Det overraskede mig at det var lettere end jeg havde regnet med. Jeg tør nu stole på det jeg mærker og det der kommer til mig.”

“Det overraskede mig at det i grunden er så enkelt! Det er meget givende.”

“Anja Carolina er en kompetent, nærværende underviser og et dejligt menneske.”

“Jeg har lært at tolke, sanse og åbne op for englenes energi.”

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s