Mit liv lige nu

Mit liv

En lille opsummering over hvad der sker lige nu og er sket de sidste par uger af juni. Jeg fik idéen til at lave et indlæg i punktform efter at have lsæt med hos Bernadette på Kys Hverdagen – elsker hendes punktforms-indlæg.

 • I Juni har jeg været til koncert med mit yndlingsbandet over dem alle: The Corrs. En far-datter tradition som gerne må fortsætte, og helt uden 12 år mellemrum (de ti ar årene var bandets skyld, de insisterede på at holde pause for at have et liv! tsk! ) Se billeder på min Instagram her
 • Kom jeg i tanke om hvor fantastisk det er at være til koncert med mange mennesker, når der er luft imellem og de ikke skubber – yay! Har ellers undgået sådanne steder efter jeg er blevet ældre og ikke magter en masse masen og asen.
 • Fik jeg fornøjelsen af at få en praktikant – glæder mig til at arbejde sammen med hende de næste mange uger
 • Har jeg nydt min have i solskinsvejr, med en is i hånden og solcreme på de meget hvide ben
 • Undrede jeg mig over at der ikke er større udvalg af sukkerfrie is i supermarkederne!
 • Holdt jeg min første live-workshop i at læse englekort og det var en magisk dag
 • Har jeg drømt jeg om at have råd til en autocamper og tage manden og hunden med rundt på ferie på den måde – tænker at der må være en umådelig frihed i at rejse sådan!
 • Lyttede jeg til meditationsmusik og kiggede ud på det grønne i min have der blev godt og grundigt vandet fra oven – er der noget bedre end sommerregn?
 • Skiftede jeg mellem at have alle vinduer åbne og gå i sommerkjoler til at have bukser og strømper på (og en gang imellem tænde varmen i et par timer!) – jeg elsker at den danske sommer er så omskiftelig – virkeligt det gør jeg!
 • Har jeg funderet over ordet balance. Dels fordi jeg har mange passioner jeg balancerer og dels fordi der skal være balance i forholdet mellem at arbejde og være på og så slappe af og hvile, en balance jeg finder ud af kræver at jeg har en god føling med mig selv og min krop – det kan ikke altid planlægges med hjernen.
 • Har jeg udfordret min stive og kronisk smertende ryg med træning via Anna Bogdanovas Uimodståelig program. Kender du følelsen af at være hende der lunter i bagtroppen hele vejen gennem løbet? Som nærmestgår i stedet for løber? Det er mig lige nu, og jeg håber inderligt at hele året ikke bliver sådan haha – hvis jeg bare en gang imellem kan lave en øvelse eller lave den det antal gange vi bliver bedt om, så vil jeg være tilfreds. Lige nu må jeg erkende at det er et meget højt bjerg der skal forceres og jeg er kun i gang med at varme op. Perfekt for en, som ikke ejer et gram tålmodighed! 😉

kh

Anja Carolina

 

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s