Ugens Orakelkort: beløn dig selv

2016-05-04 14.53.33

Ugens kort er Reward Yourself og det handler i denne uge om at vi får sørget for at hælde på vores egen kande. Det er tid til at lade op på den sjove måde. Vi har brug for et boost en gang imellem, hvor vi lader vores indre lille pige eller dreng komme ud og lege. Sommeren er jo en fantastisk årstid for det, for vi kan lave så mange sjove ting på stranden, i haven , i forlystelsesparker, i skoven, ved søen osv.

Når vi er på ferie, kan vi komme ned i en afslappethed som giver mening for vores sjæl. En afsalppethed vi tit har svært ved at nå i det daglige. Uanset om du kan tage fri i denne uge eller ej, så søg feriestemningen i din hverdag og lad dit indre barn få lov til at lege. Dér hvor du har det skægt og griner og føler dig i live – det er dér din belønning ligger. Belønningen for at have “været en god voksen” og berlønningen som gør at du kan fortsætte med at avære ansvarlig og voksen. Men de to ting skal gå hånd i hånd – der skal være balance imellem det alvorlige og det sjove.

Denne uge opfordres vi af Universet til at søge den legende side af denne balance.

Fra Doreen Virtues Daily Messages from your angels.

Få en personlig englekortlæsning i dag eller få flere universelle englebeskeder hver måned i Templet.

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s