Hemmeligheden der gør dig til en god englekortlæser

2016-04-01 14.55.33

Det er faktisk ikke nogen hemmelighed, og når du læser hvad det er lige om lidt, så føler du dig måske skuffet over “at det bare var det” – men hemmeligheden bag at føle sig som en der har styr på englekortenes beskeder og en der ikke har, er faktisk ret simpel.

På sidste workshop hørte jeg flere som talte om det og som blev enormt lettede og glade over at det faktisk er så let. Så nu kommer den, hemmeligheden…

Det handler om øvelse! Dét er forskellen mellem at føle at de kortene giver mening og at der er åbent til at høre englenes beskeder, og så føle sig som en der prøver at læse hieroglyffer.

20160310_133113
bliv selvsikker i at læse englekort

Flere udtalte at de tænkte at det handlede om at få hul på at øve sig, og det er sandt. Øvelsen gør at du blandt andet finder ud af:

  • Hvordan du opfanger beskederne – ser du, hører du eller ved du bare hvad beskeden er?
  • Hvilke kortsæt du connecter med og hvilke du ikke gør
  • Hvilke kortsæt du skal vælge til personen der spørger
  • Hvordan du skal tolke et kort “ud af boksen” og ikke mindst; hvornår der er brug for det.

På mine workshops er der netop kort med info og masser af praktisk øvelse, for det er her vi vokser som intuitive læsere. Jeg er selv vild med at øve mig for der er ikke særlig stor forskel på at træne de intuitive muskler og de fysiske – det handler om at bruge dem, ellers mister man kraften i dem.

Kom med på workshop og opdag hvor god du egentlig er til det med englekort. Der er åbent for alle, som har et sæt englekort og som har brugt dem lidt på sig selv derhjemme. Vi øver i et sikkert rum mellem os, med plads til at “lave fejl”, med tid til refleksion og ikke mindst at få et boost, når den du læser for bekræfter hvor meget du har ret i, i din læsning.

Alle kan blive selvsikre i at læse englekort og alle kan lære at få adgang til deres intuition.

Se også min gratis video om hvordan du tuner ind på dine kort med din intuition – den fås gratis, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s