Ugens Orakelkort:

2016-05-04 14.53.48

Denne uge handler de om kærlighed i alle afskygninger, men specielt om kærlighedsforhold til mennesker som du måske har kendt før. Med før mener jeg både i dette liv og i foregående.

Vi kommer ikke udenom vores soulmates så fortvivl ikke hvis du ikke kan finde Mr. Right!

Sjælemager kommer i mange former og behøver ikke altid at være en kæreste. Men i denne uge er der stor sandsynlighed for at den romantiske kærlighed er i højsædet – med kortet True Love er der udsigt til en uge i romantikkens tegn. Måske du selv får lyst til at gøre noget romantisk såsom at invitere en du har kær på date?

Er der knas i parforholdet kan det være at du skal mærke efter om det er værd at satse på, før du kaster håndklædet i ringen. Tag et skridt tilbage og prøv at observer situationen fra et mere neutralt sted, uden for følelsernes vold.

På kortet ser vi en englebasse – et sødt englebarn og de er rundt om os i alle kærlighedens spørgsmål, så bed dem om hjælp til at finde løsningen.

Energien opfordrer til kærlig hengivelse – mindre kontrol – og mere spontan væren med det der er. Kærlighed kan ikke forceres hvilket er grunden til at du trygt kan trække vejret og vide at ingen kærlighed der er bestemt for dig vil gå dig forbi, så vær åben for at møde kærligheden hvorend du går hen i denne uge. Spirit is on your side! Universet er på din side og vil dig alt det bedste.

Vil du have flere englebeskeder hver måned? Så tjek Engleudsigten ud.

Vil du have ugens orakelkort direkte i din indbakke hver uge? Tilmeld dig her.

Ugens kort er fra Doreen Virtues Romance Angels Oracle Cards.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s