Hvem er din indre Gudinde?

Lad mig fortælle dig om din indre Gudinde…

Ved du hvem hun er? Tror du på at hun overhovedet eksisterer?

TheGoddessWithinYou.com

Lad mig fortælle dig at du kan slappe helt af – hun eksisterer skam! Hun er din sjæl og måden du kommer i kontakt med hende er ved brug af selvkærlighed, intuitionen og kærlige handlinger.

Se, det kan godt være lidt svært, hvilket måske er derfor at de fleste tror at de ikke besidder en indre Gudinde.
For først skal vi høre vores intuition, dernæst handle på det – og som regel siger intuitionen noget vagt, det stik modsatte af vores fornuft eller kommer bare som en indskydelse.

Og se vi mennesker kan jo så godt lide at have beviser der kan hjælpe os med at navigere gennem livet, og intuitionen kommer så bare og siger “hey, jeg har ingen beviser du må bare tro på mig.”

Så vælger du måske at overhøre din sjæls kalden og så forsvinder din forbindelse til din indre Gudinde…

Men det betyder ikke at hun ikke stadig er der!
I denne video som jeg optog i min have forleden aften fortæller jeg om hvordan en oplevelse med et glas peanutsauce fik det til at dæmre for mig. Jeg fik sat ord på hvorfor vi ikke gider lytte til vores intuition – et ret stort AHA-øjeblik for mig, og måske også brugbart for dig. Tjek videoen ud.

Englekort fungerer som beviser

Det som jeg elsker ved at lægge englekort er at de er en direkte genvej til at høre intuitionen (vi skal så bare også stadig huske at handle på den, det kan englekortene ikke gøre for os!).

Et konkret fysisk bevis i hånden på hvad det er din indre Gudinde prøver at sige til dig. Dét er genialt! Derfor glæder jeg mig også altid til at holde workshop hvor vi skal have endnu en sjov dag med masser af AHA-øjeblikke og kontakt til vores indre Gudinde.

Vil du have ugens orakelkort og andet godt hver uge? så kom over på Facebooksiden og husk at sætte notifikationer til så du ser mine opslag!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s