Engleskopet for Krebsen – Juli 2016

Engleskopet
Engleskopet er din månedlige indsigt i hvilke energier du møder på din vej. For hvert stjernetegn trækker jeg 3 orakelkort for måneden der kommer og tolker intuitivt på hvilke gaver, forhindringer og anbefalede handlinger kortene fortæller om for dit tegn.

 
Sammen med den universelle udsigt for månedens energier, som du kan se i Engleudsigten (som du får sammen med Engleskopet i The Goddess Within You Templet) får du altså en powerfuld genvej til at navigere gennem din hverdag.
Når du gør brug af den kraftfulde medskaber du har i spirit (ånden, englene, universet, Gud…) bliver du fri og oplyst til at manifestere den livsvej og livsstil der er bedst for dig.

 
De fleste elsker at læse deres horoskoper, nu har du også Engleskopet som hjælper dig med at navigere i hvad denne måned har at byde på.
God læselyst og god fornøjelse med at bruge Spirit som med-manifestator af den bedste måned du kan få!

Prøv Templet – første måned er gratis – og få Engleskopet for dit stjernetegn.

 

Krebsen

Juli 2016 for Krebsen

 

Udfordringen
Tør du være autentisk? Eller skærmer du dig lidt, gemmer dig bagerst i krogen og prøver at blende ind? Kære Krebs, dét dur bare ikke! Så simpelt er det. Dine tre kort har farverne for de tre nederste chakraer og tyder på at du har brug for at blive forankret i hvem du egentlig er, få noget jordforbindelse til dig selv og din sjæl.

Du har så meget unikt at byde på, og unikt kan faktisk være godt, når du finder de mennesker som sætter pris på “din unikhed”, men for at finde dem, må du turde vise hvem du er. Udfordringen med at bryde ud at “leverpostejsboksen” kan føles stor og voldsom men i virkeligheden er det de små ting der gør dig anderledes og spændende, så du kan sagtens være med her hvor du er i dag og stadig bryde lidt ud af din skal.

Kommer der protester må det endelig ikke få dig til at trække dig tilbage, det er bare feedback på at det ikke er de mennesker der forstår sådan en følsom, spændende sjæl som dig. Korrigér og prøv igen, det er ikke dig der er noget galt med, du skal bare finde det hul du passer ind i og negativ respons er som regel bare feedback på at det ikke var det hul der duede. Du kan blive udfordret dobbelt på dette hvis du lider over afvisninger som denne, så hjælp dig selv ved at huske på at det “bare er feedback.”

 

Gaven
En ting du vil opdage hvis du gør som foreslået under udfordringen, er at din kreativitet vil blomstre. Du finder kreative måder at være i livet på, med andre på. Du kan se at alting ikke altid er sort og hvidt, men at det kan være farvet og skævt og stadig fungere.

Når du tør være en ener vil livet være mere farvefuldt end du havde kunne forestille dig. Der bor en indre ild i dig, som nærer din sjæl, som giver dig mod på livet og når du tillader dig selv at være den du er, og ikke lader dem der ikke forstår det blande sig, så vil du holde den ild i gang og holde den stærk. Det er din indre kreativitets flamme og du vil opdage at den guider dig til mere lykke og glæde, når du ikke prøver at kvæle ilden. Tillad tingene bare at være som de er.

 

Anbefalede Handling
Englene siger at den nemmeste vej til gaven er at have det sjovt. Hvis det du står overfor på nogen måde føles tungt eller træls. Som noget der ikke giver dig kriller i kroppen og lyst til at hoppe af glæde, så kan du prøve at se hvordan det føles at sige nej tak. At gå udenom, at ændre på det så det føles som et “jubiii!” i kroppen.

Noget af det mest angstprovokerende vi kvinder kan blive bedt om er at gøre hvad vi har lyst til, fordi vores indre kontrollør tror at vi så laver fuldstændigt anarki og smadrer vores liv, men sådan er det sjældent. Prøv det allerede nu i dag: er der noget du skal i dag som du vitterligt ikke har lyst til? Gider du ikke lave mad i aften, smøre madpakker, gøre rent, hente børn?

Hvordan kan du lade være eller gøre opgaven til noget der føles sjovere? Gør det til din mission i Juli at få skubbet noget sjov ind i hverdagen. Spis en is på vej hjem, hold en pause fra vasketøjet og læs en god bog eller spis take-away. Brug din fantasi kære Krebs.

Prøv Templet – første måned er gratis – og få Engleskopet for dit stjernetegn.

Templet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s