Ugens Orakelkort: King of Earth

 

2016-05-04 14.54.16
King of Earth fra Angel Tarot Cards

I denne uge har jeg trukket kortet King of Earth fra Angel Tarot Cards af Radleigh Valentine og Doreen Virtue.

 

I denne uge føler du måske at alt hvad du rører ved bliver til guld, du har heldet med dig i alt hvad du gør. Du har arbejdet hårdt for dine resultater og nyder at få den anerkendelse som du har fortjent.

Du kan måske føle at der dukker muligheder op ud af det blå, og det er vigtigt at du tør sige ja og ikke trækker dig, fordi du tænker at “hvis det virker for godt til at være sandt…”

Du er havnet et godt sted, og du har alle muligheder for at fortsætte opad, og du kan sagtens tåle at sole dig i din success mens du fortsat klatrer op ad mulighedernes stige.

Din succes kommer også andre til gode, King of Earth har tit med entreprenante folk at gøre, som så at sige, er konger over deres eget lille herredømmme (eller Dronninger), så måske du kan udvide din forretning og ansætte flere medarbejdere, eller dele din succes ud i form af bonusser? Du har råd til at dele ud af din success, for den fortsætter et godt stykke tid endnu.

Det er en uge med muliged for at nyde livet i solens stråler og en uge der inviterer dig til at dele ud af din glæde med andre omkring dig. En mulighedernes uge og en uge med en god følelse af ro i mave. Du har en god udsigt fra toppenaf bjerget – sørg for at nyde den!

Du finder flere englebeskeder i Engleudsigten eller i Templet. Du kan også booke en personlig englekortlæsning her.

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s