Vejen til et perfekt liv

woman-593134_1920Vejen til et perfekt liv 

Drømmer du om et perfekt liv? Velkommen i klubben – den fælde falder jeg nemlig også i, engang imellem.

 

Men hvad er et perfekt liv egentlig? Et liv uden problemer? Hvor tøjet, håret og charmen altid sidder som den skal, og ser godt ud på Instagram? Hvor man er cool ligegyldigt hvad livet smider ens vej? Tjekket som bare fanden, ovenpå og overskudsagtig? Rig, gift med sin soulmate, har tætte venindebånd og velopdragne, rene unger?

 

Alle som kommer til mig for en læsning, uanset hvor i verden de bor, har langtfra et perfekt liv. Inklusive mig selv. Men det betyder jo ikke at ens liv ikke kan være skønt alligevel.

 

 Alt behøver ikke være perfekt, for at livet er fantastisk.

Men hvad så hvis livet er langt fra tolerabelt? Hvis det ikke ligner et Ikea katalog, men noget fra lossepladsen?

Hvis følelserne gør så ondt at tankerne strammer?

Hvis man er handlingslammet, ikke ved hvor lyset for enden af tunnelen er og det pludselig føles som om at hvis alt netop ikke er Instagram-perfekt, så bliver man aldrig lykkelig.

Og skoven, man står i er så mørk, at man ikke kan se et eneste træ?

Og ens skytsengle virker til at være forsvundet, man er uvenner med bedsteveninden, man er ikke rig, kæresten er gået og ungerne skriger og hiver hinanden i håret?

Det sted besøger de fleste af os på flere tidspunkter i løbet af livet. Nogle gange løber livet lidt af sporet, og man forvilder sig ind på ukendt terræn.

 

Jeg har selv været der mange gange. Hver gang redder mine englekort mig.

Englekort er det bedste selvudviklingsredskab jeg kender.

De er mit lys, min lygte, mit spejl, mit landkort…

 

Englekortene leder mig altid tilbage til det skønne liv (ikke det perfekte liv) igen og igen. De gør mig klogere på den vise sjæl som bor indeni mig. På hvilke valg der leder ud af tunnelen, som giver mig clues til løsninger, som jeg ikke kunne have tænkt mig til. De trøster, giver aha-oplevelser og får mig til at grine højt af mig selv, når de serverer visdom for mig, som jeg godt kendte, men som jeg havde glemt, da jeg var i mine følelsers og tankers vold.

 

Og det vildeste af det hele? Det er at det hele kommer indefra mig. Og fra dig, når du læser englekort. Englekortene er bare det lys og det spejl vi kan bruge for at se ind, dér hvor visdommen bor, hvor ”fornuften” ikke kan blande sig i hvad der er klogt at gøre. Hvor intuitionen der altid kender det rette svar findes.

 

Jo mere vi bruger vores englekort, jo mere åbner porten sig til den rigdom af guddommelig inspiration som bor inden i hver af os.

Hvor ofte snakker du egentlig med din intuition?

kh

Anja Carolina

2016-04-08 13.58.56Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s