Ugens Orakelkort: Gudinden Isis

Ugens kort er gudinden Isis. Det kan betyde en uge hvor vi kommer til at cirkle tilbage og se på gamle mønstre fra tidligere liv. Nogle gange kan det føles som om vi har levet flere liv, når vi kigger tilbage på vores liv og de faser vi har været igennem.

Gamle mønstre fra tidligere kan komme op, og i stedet for at banke dig selv i hovedet og ærgre dig over at du ”ikke er kommet videre” kan du stoppe op og se at du måske er på samme udsigtspunkt igen, men du har dyrekøbt erfaring med dig, som du ikke ejede sidst du var her. Kig på, hvor du er blevet klogere og alligevel har rykket dig lidt.

Livet er én lang transformationsrejse og gamle ting fra tidligere kan dukke op for at blive løst og forvandlet til guld. Brug Isis’ gudindestyrke når du skal være dit eget livs alkymist.

Isis

Isis signalerer en uge hvor du for brug for at kombinere både dine bløde, feminine sider med dit skarpe intellekt. Hvor du skal være moderen der omfavner dig selv og den benhårde forhandler der passer på dine interesser.

For nogle af jer kan det handle om at gå tilbage til barndommen, en ungdomsfase eller lign. Og give slip på alt hvad der ikke er lærdom. Slippe de traumatiske dele og kun beholde visdommen der kom ud af den tid. For andre kan det være noget der ligger i underbevidstheden fra et tidligere liv på jorden, som det vil være gavnligt at lave en regressionsmeditation på eller gå til en terapeut med speciale i tidligere liv.

Ugen handler på mange måder om at give slip og føle dig lettere – den magt har du. Når fortiden siger hej igen, hvad vælger du så? Selvbebrejdelse eller at tage et højere perspektiv på det?

Brug Isis som støtte, luk øjnene og kald på hende indvendigt og bed hende om at støtte dig i din proces.

Få flere englebeskeder – tilmeld dig nyhedsbrevet. Kortet er fra Goddess Guidance Oracle Cards af Doreen Virtue.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s