Ugens orakelkort: The Tribe

Ugens Orakekort: The Tribe

Ugens kort handler om at finde sin stamme, sin familie, dem man føler sig hjemme sammen med. Der er også en energi af at skulle ud på en rejse for at finde dem. Enten med de medlemmer af din stamme, som du allerede har fundet og føler dig hjemme sammen med, eller alene.

Vores stamme er ikke nødvendigvis den samme hele livet. Nogle mennesker klikker man med en kort overgang, andre er der næsten hele livet. Der er ingen skam i at sige farvel til steder, mennesker og situationer som har tjent dig godt, men som ikke længere et det rigtige match.

thetribe2

Som et sæt tøj der ikke har det helt rigtige fit længere, er du på vej mod at udvide eller udskifte dele eller hele din stamme. Det er på tide for dig, og ligeså naturligt som at efterårets farvestrålende løv afløser sommerens grønne vue.

At føle sig set og forstået er en af de vigtigste ting for os mennesker, og følelsen af at høre til gør at vi kan føle os trygge og udfolde os kreativt som vi er skabt til.

Hvor føler du dig tryg? Forstået og set?

Hvorhenne har du en vigtig funktion at udføre? En rolle at udfylde? Vi har alle en stamme hvor der er brug for lige netop os – nu er på tide at du styrker dit bånd til din stamme eller aktivt opsøger de steder hvor du har en fornemmelse af at lige netop din stamme befinder sig.

Du kan ikke være alt for alle, men du har noget vigtigt at give. Din sjæl ved hvad det er.

Få ugens orakelkort direkte i din indbakke hver uge – tilmeld dig her.

Ugens kort er fra Wisdom of the oracle af Colette Baron-Reid.

Synes du om dette blogindlæg-1

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s