Ugens Orakelkort: To the sea

Denne uges kort kommer fra et af mine yndlingssæt, nemlig Wisdom of The Oracle af Colette Baron-Reid. Kortet hedder to the sea og handler om flow, om at vende tilbage til den eneste sande kilde, som strømmer gennem alt levende i Universet.

I den kommende uge kan du kigge på hvor du henter din energi fra. Er du på rette vej eller er du kommet til at bruge krudt på noget som ikke bringer dig derhen, hvor du ønsker at være?

Støder du på forhindringer, forsinkelser eller andre mure og hurdler som stopper dit flow, så er det et tegn på at du bør stoppe op og konsultere dit indre kompas. I denne uge kan du med fordel søge med strømmen istedet for at kæmpe dig opad og mod den.

2016-09-03 08.10.41

Kan du lade være med at prøve at kontrollere udfaldet? Give slip på idéer om enderesultatet? I denne uge vil du højst sandsynligvis få mere ud af at gå til dine sager og forhold på den måde. Lad Universet overraske dig. Du kan bestemme over din båd men ikke over havets bølger. Koncentrer dig om det der er inde i dig; dine talenter, gaver, din personlighed og giv slip på at styre alt det der er udenfor. Du vil komme hurtigere og bedre frem til målet.

Få ugens orakelkort hver uge i din indbakke – tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s