Karina indbyggede englekort i talen til brudeparret

14302562_10154587078781549_1007361071_n
Karina Hesselbech fik en skøn idé med at bruge englekort i talen til brudeparret

Karina kom på workshop hos mig og sammen med 5 andre englekortsentusiaster brugte vi dagen på at dykke ned i hvordan man kan bruge kortene. Vi lagde kort for hinanden på alle mulige måder, og som altid gik vi hjem med følelsen af at det egentligt er utroligt let at gå til, at få budskaber gennem sin intuition og tolke kortene, selv for komplet fremmede. Det er det der er så magisk ved at være i rum sammen med andre ligesindede og deres orakelkort. Der bliver plads og rum til at løfte vibrationerne op og nemmere få adgang til den virkeligt kloge del af os selv: den 6. sans.

Kort efter workshoppen skrev Karina til mig med en idé hun havde fået. Hun ville bruge englekort som en gave til sin kusines bryllup, og inkludere den i talen. Megasejt gået, synes jeg! Det er ikke alle der er til det spirituelle og englekort, og bare det at holde en tale er modigt – det er ikke noget de fleste gør til dagligt.

Jeg foreslog hende at lægge et årshoroskop med 12 kort i et hjerte og lade hvert kort repræsentere en måned i brudeparrets liv. Med englekort er der ingen risiko for at der kommer et forfærdeligt kort op, selvom de godt kan reflektere en hurdle, noget man skal arbejde på, så der var ingen risiko for at brudeparret skulle få et trist budskab på deres dag. Det hele handlede tværtimod om hvordan deres kærlighed kan udfolde sig det næste ås tid.

Karina skrev og fortalte mig at det var blevet så godt modtaget af alle, selv skeptikerne, og jeg ville dele hendes historie her med dig i dag – til inspiration.

Sådan kan englekort også bruges!

Hvordan kom du på idéen at lave en engleoplæg som gave? Jeg ville rigtigt gerne give min kusine og hendes mand noget personligt, noget de kunne tage til sig og bruge i ægteskabet. Min kusine betyder rigtigt meget for mig, så det skulle være noget der kunne gives i kærlighed. Jeg var så glad for at jeg spurgte Anja til råds om hvordan jeg kunne gribe opgaven an.

Hvilke tanker gjorde du dig om hvordan det skulle udføres og hvordan det ville blive modtaget? Jeg ville helst holde en tale, men jeg overvejede også,  at det skulle gives som en meget personlig gave. Jeg håbede og troede på at det ville blive positivt modtaget, men jeg var meget nervøs. Der er ikke så mange der kender til min spirituelle side, hvis man kan kalde det det, eller måske forstår hvad det er. Jeg vidste at vi blev 60 personer til brylluppet, så det krævede overvindelse at stille mig op og holde tale. Jeg havde i øvrigt aldrig før holdt en tale. Jeg indledte talen med at jeg havde lavet en engleudsigt for det første år af deres ægteskab, en slags horoskop.

Hvad var sværest? Det sværeste var at får 12 firkantede kort til at forme et hjerte. Det var lige før jeg gav op ha ha ha

14193692_10154587075426549_180644729_n
Karina brugte Magical Unicorns fra Doreen Virtue

Hvad overraskede dig? Hvor nemt det var at tolke kortene måned for måned og få sat ord på de ting som brudeparret skulle have fokus på hver måned. Da jeg først kom i gang, så flød det bare ud og det endte med at blive rigtigt godt. Der var meget kærlighed hele vejen igennem. Jeg fik sat temaet som fejring af brudeparrets kærlighed til hinanden, og det gav også det hele en rød tråd.

Hvordan blev det modtaget af dem rundt om dig og af modtagerne af gaven? Brudeparret blev meget glade og har efterfølgende spurgt om de kunne få læsningen tilsendt, så de kan læse den igennem igen. Der var jo mange rigtigt rørende og flotte taler der blev holdt på dagen. Det største var dog også at  få ros fra min familie, især fra min mand, der syntes at det der englehalløj er noget underligt noget 🙂

Hvad fik det dig til at føle bagefter? Jeg var SÅ stolt og der var flere der kom og spurgte ind til det jeg havde lavet.

Vil du gøre det igen? Jeg vil helt sikkert gøre det igen. Næste gang bliver nok til en konfirmation næste år

Sådan gør du selv:

Læg 12 tarotkort, orakelkort eller englekort i et hjerte. Start fra spidsen af hjertet og gå urets retning. Hvert kort repræsenterer en måned. Er det til dig selv eller en anden anledning end eks. et bryllup kan kortet repræsentere månedens udfordring. Du kan også lade kortet repræsentere et område du skal have særligt fokus på den måned.

20160809_153830

Synes du om Karinas historie? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få inspiration til et nærværende og ægte liv med englekortene.

 

education-is-the-most-powerful-weaponwhich-you-can-use-to-change-the-world

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s