Ugens orakelkort: Partnerskab

partnerskab

Ugens orakelkort handler om partnerskaber og relationer på alle planer. Lige fra din relation til det nogle kalder Gud, som jeg kalder Universet eller Spirit til dine nære jordnære relationer til mennesker, dyr og jorden.

Du kan forvente at disse relationer vil røre på sig i denne uge, på den ene eller den anden måde er der “gang i den”, ting ændrer sig, nogle relationer knyttes tættere og andre glider længere væk.

I det store hele er alt som det skal være, selvom det kan føles usikkert for en stund.

Du er aldrig alene i denne verden, du har altid Universet med dig, som du kan bede om støtte og guidning. I denne uge kommer det til at handle om alt fra business til familierelationer, og dette kort minder dig om at du når så meget længere med dine relationer, hvis du husker at bede Universet og englene om tegn på vejen.

Kommunikation er nøgleordet i denne uge, vær nøjsom med dine ord, for de kan betyde mere end du aner for modtageren. Tal pænt til dig selv og husk at der ikke er noget der hedder “for meget ros” til nogen, heller ikke dig selv.

På den pessimistiske side kan denne uge måske havne i skænderier og diskussioner, hvis ikke du er opmærksom på din kommunikation. Men det betyder ikke at du skal holde din sandhed inde for at undgå konflikter, men nærmere at du bliver husket på af Universet at sandhed uden venlighed er ondt. Sig sandheden, men pak den pænt ind!

Denne uge vil bringe dig tættere på dem som virkelig er værd at regne med, på den ene eller den anden måde. Måske er du den, som du virkeligt kan regne med?

Kortet er fra Colette Baron-Reids Wisdom of Avalon.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s