De 3 hemmeligheder bag en god englekortlæsning: Hemmelighed nr. 2

2016-09-09-14-10-38

 

I denne lille tip-serie deler jeg med dig hvad der skal til for at en læsning er god, for dig selv eller for din klient. Der er nogle få grundpiller som skal være på plads for at du føler dig sikker til at gå med hvad der ellers dukker op, og lad mig sige at ikke to læsninger er ens! Heldigvis. Men det kræver at fundamentet er på plads at kunne gå med de vibrationer og klarsyns/klarhørelses/klarfølingsindtryk du ellers får ind når du lader kortene reflektere sjælens visdom.Har du læst om den første hemmelighed?

Hemmelighed nr. 2 er:

Nysgerrighed

Oprigtig nysgerrighed over hvilke beskeder som kortene reflekterer når du vender dem, er en vigtig forudsætning for at kunne læse kortene med din intuition. Det, som nogle måske kalder “de psykiske evner”, hvor de dybsindige og virkeligt brugbare svar kommer fra. Hvis ikke vi er nysgerrige så er det jo bare papir med tekst og billeder på, uden nogen dybere mening.

Nysgerrighed åbner sindets grænser for hvad det kan tage ind. Alle forudbestemte idéer om hvad et kort betyder, hvilke beskeder du vil få etc. viskes væk, og du bliver klar til at se svar og løsninger og gode råd, som du ellers ikke ville have lagt mærke til.

Så næste gang du åbner din æske med orakel- eller englekort, så tag en vejrtrækning og fjern alle forventninger og vær nysgerrig på hvad der mon ligger af svar til dig og venter.

Har du lyst til at udvikle din nysgerrighed når det kommer til englekort? Jeg tilbyder workshops og Intuitiv Englekortlæseruddannelsen til dig.

Læs også hemmelighed nr. 3 her

Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News

education-is-the-most-powerful-weaponwhich-you-can-use-to-change-the-world

Reklamer

2 comments

  1. […] I denne lille tip-serie deler jeg med dig hvad der skal til for at en læsning er god, for dig selv eller for din klient. Der er nogle få grundpiller som skal være på plads for at du føler dig sikker, til at gå med hvad der ellers dukker op, og lad mig sige at ikke to læsninger er ens! Heldigvis. Men det kræver at fundamentet er på plads at kunne gå med de vibrationer og klarsyns/klarhørelses/klarfølingsindtryk du ellers får ind når du lader kortene reflektere sjælens visdom. Har du ikke fået læst hemmelighed nr. 1 og hemmelighed nr 2? […]

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s