Hemmelighed nr. 3 bag en god englekortlæsning

2016-05-10-10-15-22

I denne lille tip-serie deler jeg med dig hvad der skal til for at en læsning er god, for dig selv eller for din klient. Der er nogle få grundpiller som skal være på plads for at du føler dig sikker, til at gå med hvad der ellers dukker op, og lad mig sige at ikke to læsninger er ens! Heldigvis. Men det kræver at fundamentet er på plads at kunne gå med de vibrationer og klarsyns/klarhørelses/klarfølingsindtryk du ellers får ind når du lader kortene reflektere sjælens visdom. Har du ikke fået læst hemmelighed nr. 1 og hemmelighed nr 2?

Hemmelighed nr. 3 er:

Objektivitet

Den sidste grundpille som skal være på plads, og som selvsagt er nemmere at udføre når du læser for andre, end for dig selv, er: objektivitet.

Hvis du ikke er investeret i at få et bestemt svar eller udfald (hey, man må altid gerne håbe på guld og grønne skove) kan du nemmere træde et skridt tilbage og være observatøren, som lader svarene og beskederne strømme igennem.

Det handler om at skabe et rum, plads, til at visdom og indsigt kan indtræde. Det er ligesom når vi mediterer og skaber ro i sindet – det giver plads til nye indsigter og løsninger.

Helt konkret kan du forestille dig at du stiller dig selv i baggrunden og nysgerrigt kigger på hvad kortene kommer op med, uden at dømme om det er “godt” eller “skidt”.

Når vi læser for andre kan det være nemmere ikke at engagere sig i et bestemt udfald, men prøv når du skal lægge kort for dig selv at se om du kan være åben for hvilket som helst udfald, råd, guidning og hjælp som kortene reflekterer på dit spørgsmål.

Vil du være en haj til at mestre disse 3 grundpiller? Så er Intuitiv Englekortlæser uddannelsen for dig.

Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News

 

Reklamer

4 comments

  1. […] Neutralitet. Måde nr. 2 her er faktisk grundlæggende ligeså vigtig som nr. 1. Uden neutraliet vil du aldrig tolke 100% intuitivt. Hvorfor? Fordi du er investeret i at udfaldet skal være noget bestemt. Dette er specielt svært at overkomme når du læser for dig selv. Fordi du selvfølgelig har et ønske om at tingene skal være på en bestemt måde. Derfor trækker vi ofte et kort, i håb om at det vil fortælle os noget bestemt. Men kan du være neutral, nærmest okay eller ligeglad uanset udfaldet, så vil du kunne kontakte din intuition og hive nogle virkeligt powerfulde beskeder hjem som du kan arbejde videre med og få stor glæde af. Jeg har skrevet lidt mere om neutralitet her. […]

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s