Ugens orakelkort: Miracles

Få ugens orakelkort direkte i din indbakke hver mandag – tilmeld dig nyedsbrevet.

miracles

Ugens kort er Miracle fra Healing with the angels af Doreen Virtue

Ugens kort kommer med en energi der handler om at alt kan ske! At der vil være flow og muligheder der virker til at komme ud af det blå.  I denne uge handler det ikke om at sætte sig tilbage og bare vente på at miraklerne falder ned i skødet på dig, men mere om at du vil få serveret en løsning, en hjælpende hånd til det du har arbejdet på, måske endda længe, eller som du har taget de første par skridt til at få sparket igang.

Universet/Gud/spirit, (hvad end ud kalder det) matcher den energi du sender ud i verden og denne uge er gunstig for dig som sender en energi af kreativ skaberkraft ud. Det kan lyde storladent men mange ting, selv hverdagsting er skabt fra denne energi. Når du sørger for at familiens ugeskema hænger samen, når du løser dine arbejdsopgaver, laver noget du er glad for eks. hobbyer, eller finder på en løsning for en vens dilemma.

Med andre ord: når du aktivt lever dit liv. Selv de allermindste ting hander om at vi bruger vores skaberkraft. Ugens energi kommer ind som en slags forstærker, som løfter energien op og mangedobler den og gør den mere effektiv.

Men for at modtage miraklerne, skal du være klar til at slippe tøjlerne og kontrollen over hvilken form det ender med at have. Vi kan sagtens få den følelse i livet vi ønsker os, men måske kommer miraklet og sørger for at vi får den på en anden måde end vi selv lige havde tænkt os til. Så fokuser ikke så meget på form, men mere på essensen denne uge. Hvordan ønsker du at føle? Hvordan ønsker du at have det? Handl på det så godt du kan og mød så Universet med et åbent sind. Alt kan ske 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s