Ugens orakelkort: Ud af det velkendte

 

2016-10-31-09-19-58

Ugens kort er fra Colette Baron-Reids Wisdom of the Oracle.

Between Worlds på hovedet, By the book på hovedet og Observer er de kort som kom frem denne uge og de fortæller os en historie om en uge hvor alt bliver vendt på hovedet, rammerne sprænges og vi er inviterede til at kigge på at gøre tingene på en ny måde, at give slip på at kontrollere udfaldet og især hvilken form det vil tage.

Det kan føles lidt som at være i frit fald, eller som om du bliver tvunget ud af noget der føles trygt og velkendt. Det kan også være at det er dig som beslutter dig for at revolutionere dit liv – at smide en bombe og træde tilbage og se hvor alting falder når støvet falder på plads.

Hvis vi vil leve i samhørighed med vores inderste gudommelige selv er det nødvendigt at slippe kontrollen og observere hvordan energien flyder, så vi kan træde ind i flow i stedet for at prøve at gennemtvinge en løsning.

Brug denne uge som en kærkommen mulighed til at observere hvor de naturlige energistrømme flyder i dit liv, hvor de naturlige åbninger og veje åbenbarer sig, og giv slip på forudfattede idéer om hvordan det vil se ud.
Det kan føles farligt, men hvor intet vover…

*indeholder affiliatelinks – læs min politik om hvordan jeg bruger affiliatelinks her*

Få ugens orakelkort direkte i din indbakke: tilmeld dig nyhedsbrevet

education-is-the-most-powerful-weaponwhich-you-can-use-to-change-the-world

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s