Ugens orakelkort: Dwelling in truth

2016-11-07-09-11-21

Ugens kort er Dwelling in truth fra Denise Linns Gateway Oracle kort.

Dette smukke kort kommer med et tegn om at der hvor freden inde i os findes, er der hvor sandheden bor. Det er fredfyldt og blidt at stå i sin egen sandhed, også selvom at der kan rase en orkan forbi.

I sandheden ligger integriteten og den her uge er vores chance for at stå ved hvem vi virkeligt er. Hvad der virkeligt rører sig i vores sjæl og give slip på de ting som ikke nærer os og støtter os i at leve fra de sted.

Hvad fungerer i virkeligheden ikke længere for dig, hvis du skal være helt ærlig med dig selv?

Hvilke tanker er fredfydte og hvilke fylder dig med stress, angst og uro? Du er ikke dine tanker, men du kan bruge dine tanker til at omrokere din virkelighed så du føler at der er plads til at være den du er. Positive tanker, anderledes tanker end normalt, selv neutrale tanker… kan allesammen være en hjælp i denne uge til at holde dig på ret kurs.

Du finder din indre sandhed og integritet i stilheden med dig selv. Lyt efter hvad din krop, dit sind, dit hjerte i virkeligheden siger til dig. Fjern verdens støj for et øjeblik og genforbind dig med din indre visdom.

Spørg dig selv om der er et område i dit liv hvor du lever ude af integritet med din sjæl, måske vil du blive overrasket af svaret.

Du kan bruge spørgsmålet som pejlemærke denne uge, i alle slags situationer.

Gateway Oracle kortene fra Denise Linn er blandt mine yndlingskort, og de kan også bruges om morgenen efter en livlig drøm til at hjælpe med at forstå nattens drømme. Jeg har købt mine på den britiske Amazon, da jeg gerne vil have dem på engelsk og de, selv med fragt, er noget billigere end herhjemme.

*indeholder affiliatelinks – læs min politik om hvordan jeg bruger affiliatelinks her*

Få ugens orakelkort direkte i din indbakke: tilmeld dig nyhedsbrevet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s