Ugens orakelkort: Tribal Spirit Dancer

2016-11-21-09-28-11

Dette kort fortæller os om en uge hvor vi med fordel kan smide det forsigtige af os og risikere at leve lidt uden for den vante kasse. En uge hvor du med fordel kan være modig og turde være den du i virkeligheden er. Lad dine unikke sider skinne igennem!

Livet er en dans og du er inviteret til at lytte til dit livs rytme nu. Hvor fortæller den dig at du skal hen? Eller fortæller den dig at du skal blive? Er den høj og insisterende i sin besked til dig eller er den stille og langsom og beder dig om at sætte dig ned på din meditationspude?

Det er nu du skal stige til nye højder og det kan, hvor modsætningsfyldt det end lyder, betyde at du skal opgive din stræben og din sliden. Det kan dog også betyde at det er nu du skal give den alt hvad du har. Mærk hvad din mavefornemmelse siger til dig og spørg dig selv: Er det på tide at give slip på ting som jeg tror vil få mig i mål, men som i virkeligheden holder mig fast? Eller er det nu jeg skal holde godt fast og sætte farten op?

Husk at det handler om at føle dig let og flyvende, mere som dig selv og i synkronicitet med din indre rytme. Det starter alt sammen indefra. Det er ikke tidspunktet at gøre det sikre, spille lille eller være bange for at bryde med konventionerne.

Vær dig. Nu.

Jeg har brugt Denise Linns Native Spirit Oracle  Cards, som er et af mine yndlingssæt. Du kan med fordel købe dine orakelkort i England via nettet hvis du ikke behøver have dem på dansk, så kan du nogle gange få dem til halv pris af hvad de koster herhjemme.

Book en personlig orakelkortlæsning hos mig.

Indlægget indeholder affiliate links. Læs min link-politik her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s