Hvornår du ikke skal bruge dine engle- og orakelkort

forest

I weekenden blev min hund overfaldet og bidt af en anden hund i skoven. Slemt. Min mand blev også bidt da han skilte hundene ad og det var det rene blodbad der kom ind ad døren, efter han havde båret vores hund i armene hjem fra skoven. Vi kom hurtigt til dyrlæge, fik lappet Bersi sammen, og nu hviler han og vi passer på ham, mens hans krop heler op.

Dagene efter har jeg prøvet at trække kort og finde nogle beskeder omkring det hele. Men jeg ved godt hvorfor ingen af kortene giver mig noget brugbart. Så jeg lader det være og venter, og er bare til stede i nuet og får mediteret og nusset pelsbjørnen og givet ham hans medicin.

Jeg ved at kortene nok skal tale til mig så jeg forstår det igen, for jeg ved godt hvorfor det ikke dur lige nu. Og det fik jeg lyst til at dele med dig.

Intuitiv Englekortlæseruddannelsen er det et af de vigtige komponenter vi øver: At være neutral og åben for de beskeder der kommer.

Og det kan jeg slet ikke være, når jeg er berørt af mine følelser over hvad der er sket. Det er også derfor at det er svært når du prøver at bruge dine kort hvis du er i sorg over at have mistet en kæreste, et job eller et venskab. Eller hvis nogen du har kær er gået bort, du er oprørt fordi du er blevet uvenner med din soulmate eller er blevet ramt af sygdom.

Det er selvfølgelig der vi søger trøst og guidning i vores kort, men kortene vi trækker er et match til vores energi – ikke så mærkeligt at det var en forvirrende blanding jeg trak som ingen mening gav, når jeg var ked af det og prøvede at forstå hvorfor min hund blev bidt. Hvis vi skal have det bedste ud af kortene skal vi ikke ønske noget bestemt svar fra dem, for så lytter og kommunikerer vi med vores ego, istedet for vores sjæl. Det er blandt andet derfor at det at læse kort for sig selv kan være så svært.

Det er så her, man kan vælge at få en anden til at læse kortene for en, eller lade dem ligge til man er mindre påvirket af det der sker for en.

Jeg ved at lige nu skal jeg bare vente et par dage, før i tiden gik jeg i panik over den tabte forbindelse til de universelle rytmer og beskeder, men alt er lige som det skal være.

Læs mere om det rette “state of mind” du skal være i når du læser kort i artiklen her.

Kom med på Intuitiv Englekortlæser til februar lige her

Gratis Videoguide: Sådan vælger du de rette englekort til dig selv

Reklamer

2 comments

  1. Det var dog forfærdeligt med din hund og din mand, håber de hurtigt får det bedre…..
    Det du skriver giver rigtig god mening……. selvom jeg er spritny i det her kan jeg godt fornemme at man ikke kan pace de rigtige kort frem…… hver ting til sin tid, også kortene……
    Knus

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s