A Magical Year: 2017 – skab dit drømmeår ved hjælp af orakelkort

a-magical-year-diy

Træt af nytårsforsætter som alligevel ikke holder? Med nytårskurset ”A Magical Year: 2017” får du grebet fat helt inde i din indre visdom og reflekteret over det forgangne år, og skabt grobund for et nyt år i flow og succes. Slut med overfladiske mål og ind med mål der er guidet direkte fra din indre visdom, støttet og hjulpet godt på vej af alle Universets magiske hjælpere.

Få et forvarsel om hvilke energier der ligger året igennem og venter på at blive brugt til det yderste af dig. Du er den største skaber af dit liv, Universet venter på at matche den energi du sender ud, så du kan manifestere de vildeste, skønneste ting.

Med ”A Magical Year: 2017” er det slut med at lægge din power ud til andre, og slut med at have svært ved at høre den kraftigste stemme i dit liv: din intuition. Du får nøglen til portalen der åbner op for flow. Universet matcher altid den frekvens du sender på, men livets prøvelser og forhindringer kan sætte din vibration lavt og spænde ben for at du kommer i mål med dine drømme. Nøglen ligger inde i dig. Dine orakelkort kan hjælpe dig med at lyse vejen. ”A Magical Year” hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål som får kortene til at lyse vejen fremad op.

Tag pulsen på dine vibrationer inden du hopper ind i 2017, og hæv dem højere op med visdom og guidning fra Universet, englene, guiderne og dine forfædre i ånden, som alle er parate til at hjælpe dig.

”A Magical Year: 2017” er dit skræddersyede eventyr gennem de kommende 12 måneder, som udstyrer dig til at kunne leve fra et autentisk og intuitivt guidet sted.

De bedste strategier til at navigere godt igennem 2017 ligger inden i dig og venter på at du låser døren op til den dybeste brønd af indsigter. Bliv en stærk medskaber af din fremtid nu. Sæt dine intentioner for 2017 fra et andet og mere powerfuldt sted end nogensinde før: fra din sjæl!

”A Magical Year: 2017” guider dig igennem refleksionsspørgsmål over året der er gået, hjælper dig til at lægge kort for det nye år både overordnet, og helt nede i dybden.

Få sat intentioner omkring dit helbred, familieliv, karriere, penge, spiritualitet, krop og kærlighed som holder – hele vejen gennem 2017.

Du bliver guidet gennem forskkeliige oplæg, hvor du med dine orakelkort får skabt et billede over hvilke energier der ligger på forskellige livsområder. Du bliver guidet hele vejen til hvordan du reflekterer over det forgangne år, og bruger dine kort til at kaste lys over næste år.

Det handler ikke længere om at forbedre dig selv, men om at være bedre til at være dig selv.

Køb nu og start med det samme – jeg bruger Paypal i min shop – nemt, sikkert og hurtigt. Du behøver ikke en konto hos Paypal men kan betale med kreditkort ligesom du plejer. Link til download er i din kvitterinsmail, så tjek din spamfolder hvis du ikke modtager nogen mail med det samme.

Hvis du ikke har et Visa eller lign. kort kan du kontakte mig her for at lave bankoverførsel – der går lidt længere tid før du modtager dit nytårskit med denne metode.

kob-i-dag

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s