Ugens orakelkort: En uge der kræver at vi løsner lidt op og mærker efter

ugenskort

I den kommende uge har jeg trukket kort fra de vidunderlige Wisdom of The Oracle kort (vil du med på workshop i disse kort i Januar?) og vi ser ud til at få en uge hvor det vil være gunstigt at følge flowet, være fleksibel og give slip på idéen om at få resultaterne leveret indenfor en bestemt tidsramme.

Med Exchanging Gifts kortet bliver vi mindet om at balance kræver udsving til begge sider; for hver indånding er der en udånding, når man har arbejdet må man hvile etc.

Det handler også om at vi altid bytter noget for noget: tid for penge, energi for kærlighed og påskønnelse, penge for materielle ting. Og i den uge vi går ind i nu er vi hele tiden i en opvejning og afbalancering af tingene. Hvad koster for meget at fortsætte med? Hvad vil give noget at gøre? Hvad giver du til verden vs. hvad får du fra verden?

Med Flexible kortet på hovedet bliver vi i den grad mindet om at det her er ugen hvor vi ikke skal stå fast på at ville have tingene på en bestemt måde, medmindre vi gerne vil arbejde hårdt for tingene og muligvis ende med skuffelse.En bøjelig tilgang til tingene vil vise en vej vi måske ellers havde overset.

Tick-Tock er en påmindelse sammen med de andre kort i ugen at tid er bøjelig, tid kan forsvinde lynhurtigt og tid kan blive givet. Når vi møder Universet på halvvejen uden at knuse os selv i krampagtige forsøg på at kontrollere og styre resultatet, så opstår de ønskede resultater ofte på nye og finurlige måder, i løbet af ingen tid!

Denne uge kan ryste posen og ændre på rammerne, og inviterer dig i dén grad til at gøre dine valg ud fra din mavefornemmelse og ikke din analytiske evner. Hjertet vinder over hjernen lige nu.

Jeg har brug Colette Baron-Reids Wisdom of The Oracle kort i dag. Jeg har købt dem her (kan anbefale at købe dem her på nettet – selv med porto er det billigere end herhjemme).

Hvis du vil med på workshop i disse kort så er næste workshop den 14. januar 2017

Indlægget indeholder affiliate links.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s