Skriv din orakelkortlæsning ned og få mere ud af den

Har du et specielt sted du skriver dine englekorttrækninger ned?

Jeg har ledt mange steder efter en god journal til mine private læsninger, og har fundet ud af at det ikke er så nemt endda. Enten er der ikke nok plads til at skrive hvad der kommer til mig når jeg trækker kort eller også er de lavet til tarot med tarotsymboler og små tarotkort man skal klistre ind…

“Så laver jeg da bare nogle selv!” tænkte jeg og da jeg havde lavet dem tænkte jeg at der nok var andre der havde det ligesom mig. Så jeg har puttet dem ind i min shop. pt. ikke tilgængelige/Juli 2017

De er perfekte hvis du gerne vil have et bestemt sted at skrive ned hvilke kort du trækker, så du kan vende tilbage når dagen er gået eller ugen eller måneden, og tjekke ind med hvad det nu var kortene kom med til dig. Fordi vi som regel glemmer det ret hurtigt, hvis vi ikke skriver det ned.

Jeg synes også at jeg tager beskederne dybere ind og forstår dem helt ind i cellerne, hvis jeg tager mig tid til at skrive det ned.

Jeg har lavet journalerne som print-selv ark, så du kan printe løbende som du udfylder. Jeg samler mine i en fin ringbindsmappe, og nyder at have et helligt sted, hvor jeg kan dykke ned i min sjæl og få kontakt til mine guider og Universet.

Hvis du har A Magical Year: 2017 nytårsritualet får du måske lyst til at fortsætte dit nye år med at skrive dine korttrækninger ned og det er de her journaler perfekte til.

  • Der er et ark til hverdagstrækninger, med plads til at skrive tanker, følelser og tolkning, samt en boks til at reflektere når dagen er gået.
  • Til et samlet overblik er der et ark med alle ugens syv dage på, hvor du kan skrive stikord og se hele din uge på en gang.
  • Der er også et ark til hver måned (mit yndlingsark) så du kan lægge kort for din kommende måned, med særlig plads til at trække et kort ved nymåne og fuldmåne 🙂

Jeg tror på at du får mere ud af dine kort ved at dedikere tid og plads til at absorbere budskaberne. Lav en kop varmt the/kaffe/kakao og sæt noget dejlig rolig musik på, find dine yndlingskort frem og sid med beskederne mens du skriver – du vil opdage at der sker noget magisk når du skriver. Flere indblik og aha-oplevelser; ting der falder på plads og beskeder du måske ellers ikke ville have hørt dukker op.

Jeg er vild med at lave mine læsninger ved at føre journal – jeg håber du også bliver vild med det 🙂

God fornøjelse med dine kort!

emailsignup

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s