Nytårsrefleksion med orakelkort

20161219_100019
Min morgenlæsning. Jeg brugte Native Spirit og Wisdom of the Oracle.

I morges da jeg sad i sofahjørnet med the, blødt tæppe og tændt stearinlys med lavendelduft (uhm!) og trak kort fik jeg den idé at i stedet for ugens orakelkort ville jeg hellere give dig et oplæg du kan bruge derhjemme. Det oplæg jeg brugte i morges er nemlig perfekt til både en daglig, men også en årlig tjek-ind med dig selv.

Det er en naturlig ting at gøre status når året er ved at være omme, og dette oplæg var en dejlig mini-status for mig over denne uge og det som jeg brænder allermest for er at enhver kvinde skal kunne tappe ind i den guddommelige energi der lever indeni hende. Vi behøver ikke guruer for visdommen er indeni. Nogle gange behøver vi hjælpere til at nå ind til den visdom, men du behøver ikke mig til at fortælle dig om ugens energi (selvom det er sjovt for mig at lave dem og jeg ved mange elsker at læse med), for med dine egne kort kan du nå helt ind til sandheden i dit hjerte. Til rytmen i din sjæl.

Så istedet for at lave en årets sidste “ugens orakelkort” vil jeg opfordre dig til at finde en stille selvforkælelsesstund med dine yndlings-orakelkort og dette oplæg.

Som du kan se fik jeg skrevet en del på mit papir 🙂 Jeg har brugt Dagens Kort-arket i print-selv journalerne. Ikke tilgængelige i min shop pt. – Juli 2017

Efter jul laver jeg min store årlige læsning for 2017 og jeg glæder mig så meget til at hygge mig med det! Min metode er beskrevet i nytårkittet A Magical Yearhvis du vil inspireres til en nytårsrefleksion og forudsigt for dig selv.

Jeg opdager altid at jeg finder ind til svar som jeg godt vidste lå der, måske havde jeg med et halvt øre godt hørt beskederne, men trængte lige til at stoppe op og virkeligt tage det ind. Fjerne det som er overflødigt og står i vejen. Justere tanker og mindset så jeg er i alignment med min sjæls visdom. Det føles så godt 🙂

Jeg elsker også at starte mine refleksioner i December, det giver på en eller anden måde en mere rolig og nærværende jul.

Uanset om du laver nytårsrefleksioner med kort eller på anden vis så håber jeg at du tager en masse skøn lærdom med dig videre ind i det nye år.

Mini – Nytårsrefleksion

20161219_100015

Udgangspunktet er 3 kort – men du kan lægge flere kort under de første 3 evt. fra andre sæt. Først lægger du 3 kort og læser som en historie fra venstre mod højre. Lægger du flere kort læses de på samme måde. Første kort til venstre er: Hvem er jeg lige nu? Kortet i midten er: Hvor er jeg på vej hen? Kortet til højre er: Hvordan kommer jeg derhen?

Så uanset hvor mange kort du lægger i rækker under de første repræsenterer det venstre det samme som det ovenover osv.

God fornøjelse!

Indlægget indeholder affiliatelinks. Hvis du trykker og køber et orakelkortsæt, får jeg en lille procentdel, uden at det koster dig ekstra. Tak for hjælpen til at holde denne side kørende.

 

Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s