Hæv din vibration og kom hjem til dig selv

raising-your-vibration

Livet sker gennem dig. Derfor er DU også nøglen til at manifestere de ting du ønsker dig; et hjem fyldt med kærlighed og den liflige duft af familiemåltider, den bløde, trygge favn på din elskede når du vågner om morgenen, det job som giver dig lov til at udfolde dig og dine talenter så du føler dig energisk og glad når du vågner om morgenen, den krop som føles let og rar at være i og kan de ting du gerne vil med den.

Vi kan ikke kontrollere alt, men vidste du at du er i kontakt med den mægtigste hjælper over dem alle: den universelle skaberkraft som flyder gennem dig, mig, græsset, fuglene, hele universet…

Når vi tapper ind i den høje vibration som er universets klang (Feltet, Gud, Spirit… hvad end du kalder det) så kan vi lege med livet. Få det vi ønsker. Være i flow og skabe MED universet i stedet for alene for os selv.

Derfor er Raising your Vibration – Coming home to yourself også et gruppeforløb – sammen kan vi hæve vibrationerne så højt som en skyskraber.

Hvis du allerede er så klog at du godt ved at du kan manifestere et skønt liv på dine præmisser, med de ingredienser som gør dig glad og lykkelig i sjælen, så ved du også at du har to valg: Du kan gøre det alene, sætte mål, knokle, arbejde, håbe og krydse fingre for at det lykkes, eller du kan sætte mål, arbejde, knokle, håbe og give slip og lade Universet møde dig på halvvejen.

Du kommer ikke udenom at skulle arbejde for det selv, men arbejder du MED Universet, arbejder du med en ressource som aldrig løber tør. Så du ikke behøver køre dig selv flad.

Du fortjener det bedste liv du kan skabe. Du fortjener at have et liv som gør dig glad for at være i det, morgen, middag, aften.

Et liv som passer til din unikke sjæl. Et liv hvor du kan høre og handle på din intuition og dermed skabe resultater for dig selv som rent faktisk gør en forskel i dit liv. Ikke de resultater du måske er blevet bildt ind ville bringe dig lykke.

Du fortjener at hænge ud sammen med din tribe, de kvinder som forstår og ser dig og som ser den skaberkraft og overflod der er tilgængelig for os alle.

Vil du leve et liv i integritet med hvem du virkeligt er? Vil du lege dig frem til et liv i høj vibration, som føles silkeblødt mod din sjæl? Når du virkeligt er hjemme i dig selv, stråler du og verden har brug for flere lysstråler. Hvis du har en gnist indeni – så kom frem nu!

Jeg kalder på dig – kom med i triben af kvinder som også skal hæve deres vibration i 2017.

Vi starter 10. Januar hvis der er 10 modige kvinder som vil mere med deres liv, som melder sig.

 

Du melder dig her (tilmelding er bindende)

LUKKET PT: tilmeld dig Goddess News for at få besked når jeg åbner et hold igen

Det hele foregår i en lukket Facebookgruppe med mig og din tribe. Der er 6 steps vi skal igennem sammen og det bliver 1 skridt per uge. Du får videoer og når du har set dem leger vi os frem – sammen skaber vi høj vibration og vilde resultater i livsglæde, der er til at tage og føle på.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s