Ugens orakelkort: Stol på din intuition

 

ugens-kort-sidste-uge
Kortene er fra The Enchanted Map Oracle Cards

 

I dag har jeg trukket 3 kort for denne sidste uge af 2016. Jeg har brugt de smukke The Enchanted Map Oracle Cards fra Colette Baron-Reid.

Det første kort Moonlight fortæller om at lige nu er tiden særligt god til at kommunikere med det åndelige. Har du orakelkort er denne uge en god uge at lægge kort og mærke ind i intuitionens stille hvisken om hvad vej du skal gå i dit liv. Du behøver ikke at analysere eller veje for og imod, for din intuition er stærk lige nu og forbindelsen til Universet åben.

Det næste kort er Deep Freeze på hovedet som er et signal til os om at tage en pause, hvile, gå lidt i hi og bare være med tingene. Dette er ikke ugen hvor vi skal presse på for at få tingene til at ske, hvilket passer perfekt med det første kort. Intuitionsarbejde kræver fred og fordybelse, så sæt alle planerne lidt i bero og brug tid på indre arbejde. Konsekvensen af ikke at høre efter er at du får det dårligt og ikke har så meget energi, så det er godt givet ud at tage tid til hvile og mindfulness nu. Livet har sine rytmer og det er vigtigt at ære dem.

Spirit of place, også på hovedet, er endnu et kort som fortæller os at vi i denne uge skal skelne mellem den rigtige sandhed vi bærer i os og de falske sandheder. Både dem vi selv, men også andre, prøver at bilde os ind er sande. Du ved hvordan sandhed virkeligt føles – igen handler det om at vi skal bruge vores intuition aktivt.

Alle disse kort fortæller om en uge hvor vi søger indad, mærker efter, og begynder at handle udadtil på en anden måde end før. En mere autentisk måde, som i sidste ende er så meget mere givende for os.

Kortene er The Enchanted Map som kan bestilles via Amazon i England, hvor jeg køber de fleste af mine kort.

Er du også vild med at tolke orakelkort? Så kom med på workshop.

Indlægget indeholder affiliate links. Når du køber via affiliate links får jeg en procent af salget, uden at det koster dig ekstra. Tak fordi du støtter mit arbejde og denne blog.

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s