VIND: Wisdom Of The Oracle

vind

Som jeg nævnte nytårsaftensdag på min livestream på Facebook så skal vi starte året med en lille konkurrence!

Jeg udlodder et af mine yndlingskortsæt, nemlig Wisdom Of The Oracle fra Colette Baron-Reid, som seriøst er værd at følge for den dame er superklog! Nå men tilbage til os og vores konkurrence:

Jeg er vild med de indsigter som dette kortsæt giver og jeg har givet mange sæt væk i gave i år og alle er vilde med dem. Hvis du har dem selv ved du det nok allerede og ellers har du sikkert set dem her på bloggen eller i nyhedsbrevet når jeg laver ugens orakelkort, for der er valget tit faldet på de smukke røde kort.

Vi har også tit haft glæde af dem på mine workshops og endda holdt en workshop kun om de fantastiske og indsigtsfulde kort.

Nå, men lad os da komme til sagen!

Jeg udlodder et sæt af Wisdom of The Oracle (gælder kun til Danmarksadresser) til et heldigt asen.

2016-09-09-14-12-17

Alt hvad du skal gøre for at vinde sættet til dig selv eller en veninde er at lægge en kommentar under blogindlægget her og fortælle hvorfor du er vild med orakelkort og hvordan du bruger dem i dit liv.

Jeg udtrækker vinderen på fredag den 6. januar her på bloggen så husk at tjekke tilbage og hvis du er vinderen så skriv til mig med din adresse.

kh

Anja Carolina

Indlægget indeholder affiliatelinks. Se min reklamepolitik her.

Reklamer

11 comments

 1. Kære Anja

  Hvor ville det være smukt at modtage den skønne gave fra dig.
  Jeg har brug for indsigter .
  Kærlig hilsen og et magisk nytår til dig fra Mariianna

  Like

 2. Kære smukke dig, Årh jeg ville elske at vinde det sæt 💖 Jeg bruger orakel kort hverdag, faktisk laver jeg et lille morgen ritual hver morgen, hvor jeg trækker dagens budskaber til mig selv. Elsker at starte dagen på den måde! Godt nytår. Kh Sofi

  Liked by 1 person

 3. Hej Anja,
  Jeg bruger orakelkort til min daglige vejledning. Jeg bruger dem også hvis jeg har brug for et råd, enten for mig selv eller hvis jeg skal hjælpe en ven i en svær situation. Jeg bruger dem også til at holde tæt kontakt til englene og til reflektion over mit liv/situation….. hilsen Ulla

  Like

 4. Tak kære Anja ❤
  Jeg vil bruge kortene som et kærligt og vejledende råd fra min skytsengel ❤
  Jeg vil elske at bruge disse kort.
  Kærlige hilsner fra Elenya.

  Like

 5. Jeg bruger orakelkort ofte. Primært til lige at få et andet perspektiv på en ide eller en problemstilling, som jeg står midt i. Det visuelle aspekt af e “besked” tiltrækker mig meget. Og de der kort er da helt vidunderlige 🙂

  Like

 6. Hej Anja
  Jeg bruger orakelkort/tarotkort til når jeg har brug for noget vejledning. Og når jeg tvivler på min intuition.
  Kh Jeanet

  Like

 7. Hej Anja
  Jeg har været alt for længe væk fra den spirituelle side af livet og derfor ville det være en kærkommen gave at få et helt sæt orakelkort. De vil kunne hjælpe/guide mig med at blive mere funderet i min blide ro som jeg netop har fået tilbage.
  God weekend til dig kære
  PiaMaria

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s