Du ved at det er godt for dig, og alligevel gør du det ikke…

death_to_stock_photography_wake_up_5

 

Du ønsker et liv i flow, men tager ikke de nødvendige skridt hele vejen til du rammer successen. Du vil gerne have indre ro, men springer over hver anden gang, måske hver tredje gang, når det er meningen du skal sætte popo’en på meditationspuden. Eller du hører din intuition tydeligt, men stoler ikke på at ved at følge den får du bedre resultater og mere flow.

 

En grund til at vi ikke altid får succes med vores projekter, f.eks. at meditere hver dag eller hvilket som helst livsstilomlægningsprojekt du kan tænke dig til (vægttab, stoppe med at ryge, motionere mere, blive bedre til at lægge englekort…) er at vi slipper vores fokus.

 

Samlet fokus er som en laserstråle der skærer igennem alt det unødvendige og søger for at oplyse det som er det vigtige.

 

Har du god kontakt til din intuition men handler kun efter den på halv tid? Forsøger du at komme i bedre kontakt med din sjæls visdom men får kun vist et glimt her og der, før døren lukkes igen?

 

Højst sandsynligt er det fordi dit fokus flakker et andet sted hen og du taber tråden/motivationen/gejsten til at blive ved når det begynder at føles ubehageligt, utålmodigt, kedeligt endda.

 

Det vi fokuserer på er det vi får mere af, men det kræver at vi fokuserer indtil det sker.

 

Får du eks. De samme englekort igen og igen er det en reminder fra dine engle om at blive ved med at holde dit fokus. Der er en grund til at man siger at ”øvelse gør mester” – der skal øvelse til før resultatet åbenbarer sig, og for mange svinkeærinder på vejen gør at man tager bolden og dermed sit resultat.

 

Ønsker du et 2017 der er en kopi ar året før, eller et 2017 med et vedholdende fokus på de ting som står højst på ønskesedlen? Har du lyst til at kunne bruge din intuition som grundlag for det liv du lever, og ikke kun noget af tiden?  Drømmer du om at gøre tingene lettere for dig selv og have nemmere ved at manifestere de ting du drømmer om?

 

Kom med ind i et fællesskab hvor vi støtter hinanden i at holde fast i vores laserfokus. Hvor vi holder hinanden i hånden og hepper på, når det bliver lidt kedeligt at skulle gøre det samme om og om igen. Hvor du bliver guidet igennem øvelser der hjælper med at holde dit fokus, som er simple og lette at gå til (så du ikke undskylder det tabte fokus med at du ikke havde tid/det var for uoverskueligt osv.).

 

Med et laserskarpt fokus på din sjæls visdom får du adgang til et liv hvor alle dine sanser arbejder synkront – inklusive den 6. sans, intuitionen. Det er som at opgradere din motor så du kører som den mest velsmurte racerbil.

 

Undskyldninger er der nok af (tro mig, jeg har vist brugt dem alle sammen gennem tiden) men faktum er at du kun får et bedre resultat, bedre adgang til den guddommelige connection, til dine engle, guider, Universet, din intuition… hvis du gør det der skal til og gør det konsekvent. Det er som med alt andet en vedvarende indsats der gør forskellen.

 

Jeg har gjort det nemt, hyggeligt og sjovt for dig at holde dit fokus og blive ved med at holde det – i Raising Your Vibration. 6 simple trin, simpel tilgang, nede på jorden og brugbart – så du rent faktisk kan integrere det i dit hverdagsliv.

 

Et fællesskab af kvinder som alle er villige til at være modige nok til at åbne op og træde ind i deres indre Gudinde og leve fuldt ud.

 

Som ikke længere vil lade sig nøjes, som ved at der er mere derude, såvel som derinde…

Som er klar til at holde op med at putte sig selv i en kedelig lille hverdagskasse, men som er parat til at flå døren op og lade det indre lys stråle, og få adgang til det paradis som livet kan være når man ikke længere sover og bare drømmer om at ændre noget en dag ude i fremtiden.

 

Skal du med? Vil du opgradere til en mere velsmurt motor og suse igennem 2017 så det kilder i maven og hårene på armen rejser sig af alle de åbenbaringer og dybe indsigter du kommer til at gøre om dig selv?

 

Dørene er åbne til Raising Your Vibration nu! Tøv ikke, for prisen stiger den 10. januar! Snup din plads til et intuitivt guidet liv her

raising-your-vibration

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s