Meditation: En Uundværlig Del Af Min Hverdag

Death_to_stock_photography_bonus_floral_4

Meditation og mig, vi er bare besties! Det har vi ikke altid været, der var f.eks. engang hvor jeg slet ikke havde det på radaren, men så en dag kom der en vikar ind ad døren til min gymnastiktime i 9. klasse…

Lad mig bare sige det sådan at gymnastiktimerne og jeg ikke glædede os til at se hinanden. Jeg er stiv som en pind, har ikke boldøje, kan ikke hoppe over en buk, løbe stærkt eller noget andet af det som gymnastik indeholdt. Min foretrukne sport var jernhesten og ridehesten.

Men så fik vi en vikar som lavede nogle sjovere ting som aerobic (jep, så gammel er jeg!) og yoga (igen ikke noget en stiv pind gør sig særligt godt i, men sjovere end at prøve at gribe bolde uden boldøje/nogen form for øje-arm koordination) og så en dag afsluttede vi i omklædningsrummet med at ligge på gulvet, lyset slukket og med stille musik og vikarens rolige stemme, som guidede os på et indre eventyr.

Min sjæl lyste op!

Desværre skulle der gå ret lang tid før jeg igen kom i kontakt med meditation og mindfulness, og denne gang føltes det forfærdeligt! For min krop var i hårdknude; stresset og med et nervesystem der havde fået nok.

Så jeg kunne ikke finde ro, sidde stille, nyde det og en enkelt gang fik jeg et panikanfald jeg ikke kunne komme ud af før cd’en med den guidede meditation var slut!

Så det har taget masser af øvelse, et mindfulnesskursus og mere øvelse at finde den følelse igen, som eg følte der mod det kølige gulv ved siden af bænken i omklædningsrummet da jeg var 15.

meditation hver dag

Jeg kender mange som ligesom mig, har det lidt svært med at finde den indre ro og jeg kan kun sige at det magiske våben her er: guidede meditationer!

Jeg skal være ærlig: i starten følte jeg mig som en fiasko fordi jeg ikke kunne finde ud af at meditere alene, men altid skulle lytte til en guidet meditation. Indtil jeg lærte at meditation er mange ting og der er ikke noget mere rigtigt end at gøre det som får dig til at komme ind i den skønne tilstand hvor der er plads til sjælen kan ånde i den smukkeste stilhed. En ren connection mellem det jordbundne og det spirituelle.

I dag laver jeg en eller anden slags meditation hver dag, for jeg får det så godt af det Kommer i kontakt med min intuition, mine skytsengle, den rolige del af mig.

Nogle dage lægger jeg bare hånden på hjertet og trækker vejret dybt, mens jeg mærker mit vidunderlige hjerte, der altid bare er der for mig. Andre gange sætter jeg musik på og guider mig selv igennem min krop eller mine chakraer, og nogle gange finder jeg en guidet meditation i mit musikbibliotek som jeg føler mig tiltrukket af.

Jeg føler mig bedre tilpas, mere afslappet i min krop og mine tanker, holder stress og depressioner som før har plaget mig fra døren og conencter med mine engle og guider. Jeg ser det som livsvigtigt at meditere og håber det en dag bliver en obligatorisk del af at gå i skole.

Jeg mediterer på forskellige tidspunkter, morgen, aften, før en englekortlæsning, på vej hjem i bussen, når jeg er til fest (toiletpauser kan ligesågodt bruges effektivt til et par dybe åndedrag med lukkede øjne! Det er perfekt til de sensitive), når jeg kan mærke at tankerne myldrer, eller når jeg har ondt et sted.

Meditation er et vidundermiddel!

Derfor har jeg også indspillet nogle guidede meditationer, og to af dem er gratis. Jeg vil så gerne have flere til at meditere så de kan mærke hvor fedt det føles i krop og sind.

Som jeg nævnte, så mediterer og renser jeg mine chakraer næsten hver dag – det har gjort underværker for min energi! Jeg har lavet en til dig, som er vældig populær blandt mine kursister – du kan downloade den gratis her (og samtidigt bliver du tilmeldt Goddess News).

Guidet meditation1

Kan du lide den, vil du også kunne lide min guidede meditation som hjælper dig med at kunne manifestere de ting du ønsker dig. Den koster kun 29 kr. i shoppen, da jeg vil gøre den tilgængelig for så mange som muligt.

 

 

 

 

SkabMirakler2

Jeg ønsker du må finde lige præcis den måde at meditere på som vil gøre dig godt!

Kunne du lide blogindlægget så videresend det til en veninde som trænger til noget meditation i sin hverdag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s