Sommerferie postkort fra min “staycation”

 

Min sommer foregår igen i år herhjemme. Det er meget lang tid siden jeg har været ude og rejse, mest af alt fordi jeg ikke vil være væk fra min bamse og lidt fordi helbreddet har været min udfordring som gør at rejser koster kræfter. Men jeg nyder faktisk at få lov at opleve sommeren og selvom den har været plisk plask våd i år, så har den også budt på lunhed og solstråler ind imellem. Jeg ville gerne have haft lidt mere havetid men det kan jo nå at komme endnu.

 

Min største udfordring er at holde fri når jeg er hjemme, hvor jeg jo arbejder til dagligt.

 

Det hjælper selvfølgeligt at manden er hjemme, da jeg arbejder bedst når jeg er helt alene, men jeg har haft svært ved at slippe at få lavet de sidste hængepartier (og hængepartier er der altid), så jeg har besluttet at forlænge min ferie med en uge, da jeg først føler det er nu omkring uge 3 at jeg er kommet ned i gear for alvor.

 

IMG_20170801_102713
Vi nyder haven som springer ud her og der

 

Det er lidt for typisk mig at klø på når jeg er passioneret og have svært ved at stoppe igen, men jeg øver mig, for jeg ved at alting har sin sæson og at man ikke kan være i go, go, go mode hele tiden. Det har jeg faktisk været i årets første snart 8 måneder, og det har været så berigende! Det første hold af Intuitiv Englekortlæsere blev ført igennem en fantastisk rejse og Goddess Within You Club blev startet. Samtidigt har jeg været på kurser og uddannelser hos Doreen Virtue, Britta Baumann, Belinda Davidson og mange andre, så nu er det på tide at køre i mindre hæsblæsende tempo.

 

Jeg har så mange spændende planer for resten af året, masser af lækre artikler og indhold til klubben, og Intuitiv Englekortlæser er netop blevet tilgængelig online også, men der er alligevel nogle ændringer, for jeg lytter altid til min krop og den siger : kvalitet frem for kvantitet tak!

 

Derfor har jeg besluttet at fremover bliver der en månedlig energilæsning på min Facebookside i stedet for hver mandag, så der bliver tid og plads til at skrive flere artikler og lave indhold og bonusser til mine klienter og kursister og klubmedlemmer.

 

 

2015-09-15 10.19.30
Selv Bersi chiller på staycation

 

Hvad laver jeg så på min staycation?

I år har jeg fået en brugt cykel og det er sådan en følelse af frihed at kunne komme lidt videre omkring så et par cykelture i lokalområdet er det blevet til. Ellers nyder jeg at kunne rydde ud i alle skufferne, hvilket altid er et projekt jeg skubber foran mig i hverdagen, og at læse bøger.

20170614_183233
En selfie midt i oprydningne af kontoret

 

Men at være hjemme og lægge arbejdet til side giver også tid og ro til reflektion – hvor er jeg nu, hvem er jeg, hvor er jeg på vej hen? Derfor glæder jeg mig også sindsygt meget til at bruge min nye kalender jeg netop har bestilt. Notesbøger, kalendre og penne er en af mine livsglæder og til næste år har jeg allerede bestilt den smukke lyserøde kalender fra Danielle Laporte som giver plads til også at reflektere. (jeg får ikke noget for at promovere denne, glæder mig som et barn til den kommer ind ad døren!)

 

 

2015-09-15 10.16.49
Okay, det har været en lidt våd sommer, men den er nu også flot ind imellem

Jeg har fået købt nogle romaner som e-bøger og været på biblioteket mange gange for at låne alt fra dvd’er (tai-chi for begyndere og yoga for dummies), bøger om chakraer, krystaller og lignende, fordi jeg er en nørd der elsker mit arbejde haha, og så har jeg krammet min hund og min mand og savnet min veninde som gik bort i foråret. Fået læst blogs og kigget på ting på nettet jeg aldrig har tid til ellers.

 

Spist en masse tapas.

 

I det hele taget taget temperaturen på livet. Det er hvad ferier er gode til. En staycation (en ferie hvor man bliver hjemme) er særdeles god til dette.

 

Jeg læser i min ferie:

Millionøsemetoden (for Gud ved hvilken gang, den er så opløftende og elsker at læse de personlige interviews)

Debbie Maccombers Blossom Street serie

Crystal, Colour and Chakra healing af Sue and Simon Lilly

White Hot Truth af Danielle Laporte

 

Jeg surfer rundt på:

Benebell Wens blog

New Age Hipsters vlog

Pinterest hvor jeg samler billeder og citater, du kan følge mig her

Instagram

 

Ellers sover jeg længe, genser Seinfeld og How I met Your Mother og spiser sukkerfri is. Jeg får også lagt lidt kort selvfølgelig og mine tro følgesvende i ferien har været The Good Tarot og Crystal Reading oracle.

Jeg håber du nyder sommeren også!

 

kh

Anja Carolina

Få mere inspiration ved at modtage Goddess News

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s