Når en ferie ikke er nok til at genoplade batteriet

Hej skønne gudinde, så er jeg her igen, frisk fra ferie eller… faktisk ikke. Mere om det lige om lidt. Først vil jeg spørge dig: Hvordan har din ferie været? Svar herunder jeg vil gerne høre hvad du har lavet/opdaget/mærket/set/hørt.

Min ferie var en øjenåbner

Kender du det der, med at det først er nå du holder ferie at du opdager hvor meget du trængte til ferie? Og at når den er slut ville du ønske at den var en uge længere?

Sådan har jeg det, men jeg elsker faktisk de indsigter som det har bragt med sig at føle sådan. For jeg har reflekteret over hvorfor jeg har det sådan denne sommer. Over hvorfor jeg ikke bare kunne dumpe ned i alle mine romaner som stod på hylden og ventede på at blive læst. Hver gang jeg forsøgte var der for meget uro i kroppen og tanker om hængepartier jeg følte jeg skulle gøre færdig før jeg helt kunne gå på ferie.

    

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

(Billeder fra min hjemmeferie hvor der blev nydt have og ryddet op og reflekteret)

Det er nok ulempen ved at arbejde med sin passion og hobby, for hvad laver man så når man skal holde fri?
Første halvdel af dette år har været præget af vækst på alle planer og så mistede jeg min bedste veninde Bernadette, til en hjernetumor. Det har været så hårdt på så mange planer, og du kender sikkert godt det med at nogle gange serverer livet en tallerken med de allerbedste stunder blandet sammen med de allerværste. Vær’sgo at navigere i det!

Allerede før ferien startede var jeg begyndt at reagere på følelsen af drænethed og reflekterede over hvor jeg skulle slippe og hvor jeg skulle give mig mere. Livet er i konstant bevægelse og hvad der har været det skønneste de sidste 3 år: at lave personlige læsninger, er ikke det skønneste længere. Min service til Universet skal have en anden form nu.
Du har sikkert opdaget at Ugens Orakelkort er væk, det var ikke sjovt længere, det føltes ikke opløftende  og det er jo det jeg er her for. For at løfte. Så jeg gik ind i mig selv og summede og mærkede energi på en månedlig energiudsigt i stedet – den kommer 1. September. Hold øje med siden her eller skriv dig på Goddess News så er du sikker på at få den.

Ritualerne der virker hver gang

 

Når energien er flad og jeg opdager at jeg er blevet sur og tvær, så ved jeg at det skyldes at jeg har glemt at pleje min indre gudinde, glemt de ritualer der sørger for at alle dele, krop, sind, og ånd spiller i harmoni.

Væk Din Indre Gudinde ebogscover

Så jeg hev i ferien min e-bog Væk Din Indre Gudinde frem, for jeg ved at de ritualer gør mig godt, at de løfter, at de virker! Før ferien var det slet ikke planen at jeg skulle køre programmet igen, men så tænkte jeg at hvis du har det ligesom mig så vil du også have glæde af det. Jeg bruger alligevel ritualerne i mit liv nu, så hvorfor ikke dele dem?

Væk din Indre Gudinde er et glædesboost og en energiindsprøjtning som er let og simpel at gå til. Har du en indre gudinde som længes efter at leve et liv med fysisk overskud, højt humør og god kontakt til din intuition?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s