Mere energi med cyklusbaseret livsstil

graft-ground-43674

 

Naturen har sin cyklus, og os som bor i Danmark får lov til at mærke de fire årstiders energi. Men vores livsstil passer ikke til den cyklusbaserede måde at anskue tingene på, hvilket jeg også har lagt mærke til i både mit eget liv, men også i de spørgsmål jeg får når jeg laver orakelkortlæsninger.

 

Vi vil have hvad vi vil have, og vi vil have det nu!

Soul maten ind i vores liv med det samme, at smerten er healet nu, at økonomien tager et opsving pronto! At tomheden, ubehaget, uvisheden går væk lige med det vuns og efterlader os i det krystalklare lys, hvor vi ved hvem vi er, hvad vi skal med vores liv og hvem vi skal det sammen med.

 

Vores liv handler tit om at være på, være effektive, være lykkelige = konstant høst. Jeg hørte første gang om den betegnelse for den tilstand hos Kate Northrup og jeg er vild med udtrykket (på engelsk: perpetual harvest), for det betegner så godt den maskuline energi som handler om at se resultater. Uh, den har jeg en slags medfødt evne for at være i, og det giver kun en ting: stress!

 

Yin behøver yangDen maskuline, udadrettede, handlekraftige energi har brug for den feminine, indadvendte, modtagende energi. Vi har brug for at kunne finde ud af at være i både ebbe

Yin behøver yang

Den maskuline, udadrettede, handlekraftige energi har brug for den feminine, indadvendte, modtagende energi. Vi har brug for at kunne finde ud af at være i både ebbe og flod, i vinter og i sommer. Det er balance.

 

Da jeg var lille plagede jeg min mor om at få en skolehave, på trods af at jeg var et lille bebrillet, bybarn som elskede at være indenfor og læse bøger. Jeg husker stadig min mors frustration over min manglende vilje, til at gøre meget andet end at putte frøene i jorden og reagere skuffet, når de et par dage senere ikke var blevet til gulerødder endnu! Så gad jeg ligesom ikke det mere! Allerede dengang burde jeg have været døbt Utålmodig til mellemnavn, allerede der var jeg ganske hjemme i min handlekraftige, maskuline energi, som kun var interesseret i én ting: resultater, nu!

 

Som voksen kvinde har jeg fundet ud af at hver sæson har sin charme, sågar endda sin styrke. Jeg har lært at der er noget fedt ved at så sine frø, passe og pleje jorden og se den langsomt blomstre og til sidst kunne høste frugterne/blomsterne af den. Og der er endda noget fedt og powerfuldt over tomheden (vinteren) hvor alting ligger stille hen.

 

Der ikke er meget action og jeg har en chance for at mærke indad hvor jeg er nu, hvem jeg er nu. Mærke hvordan alting hele tiden forandrer sig, rykker sig frem/tilbage, ekspanderer og nogle gange kollapser, før det rejser sig igen.

christopher-campbell-37569

 

Vi har masser af muligheder for at indrette os efter en cyklus, alene det at følge årstidernes gang er et nemt pejlemærke, men også månens cyklus (indadvendt energi på nymåne og ekspandering på fuldmåne, og alt det der ligger mellem de to tidspunkter) kan vi tappe ind i og bruge. Menstruerer du kan du også bruge den kraftfulde styrke der ligger i hver fase af din cyklus, i stedet for at se dit liv som det tidspunkt du bløder på og så resten af måneden.

 

Ved at tappe ind i alle disse fantastiske cyklusser og leve med lidt mere udsving og lidt mere naturlighed, kan du, ligesom jeg, slippe træthed og stress-symptomer, og i stedet hente kreativitet og energi ind.

 

Hvert døgn, uge, måned, år er en cyklus. Der er tidspunkter hvor vi kan lægge vores udadvendte energi, hvor vi kan høste resultater, hvor vi kan være indadvendte og mærke os selv og tidspunkter hvor vi kan begynde noget nyt.

 

Så selvom soul maten ikke er landet endnu, økonomien ikke blomstrer, eller det rette job ikke er dukket op endnu kan det være helt perfekt, for måske er det ikke høststid endnu. Måske er det mærke indad og finde ud af hvilke frø der skal plantes tid? Eller vente tid?

 

Det er som regel også det kortene i en orakelkortlæsning fortæller os, men det kan være en svær besked at rumme, for vi er så vant til at leve i konstant høst-mode at vi ikke ved hvordan de andre faser kan udnyttes.

 

Prøv i dag om du kan se hvilken sæson det er på forskellige områder at dit liv. Og kan du acceptere hvis det er vinter eller forår? At det ikke er endnu du kan lande resultatet?

 

Jeg har mere om den cyklusbaserede livsstil inde i Goddess Within You CLUB, få adgang i dag og lær at bruge hver fase i dit liv på en måde der er revolutionerende (eller egentlig bare helt naturlig!)

Vil du modtage artikler som denne i din indbakke så sign up til Goddess News lige her (+ du får lækre bonusvideoer og guides om at bruge orakelkort intuitivt)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s