Tør du være nummer 1 i dit liv?

Hvorfor lysarbejdere mere end nogen andre skal sætte sig selv som nummer et på deres prioritetsliste.

Jeg modtog en besked fra min veninde om at jeg havde skuffet og såret hende forleden. At hun følte at hun var en lavere prioritet end mit arbejde og andre aftaler.

AV!

Og alligevel ikke av, for jeg er fuldstændig enig med hende, og er fuldstændig ærlig omkring det. Mine aftaler med hende er ikke højeste prioritet for tiden. Det er at passe på mit helbred og skrive en bog.

 

Før jeg går videre, med at fortælle dig hvorfor du heller ikke nødvendigvis skal have dårlig samvittighed over at prioritere dig selv før andre, vil jeg lige pointere at jeg absolut ikke bryder mig om at få andre mennesker til at føle sig andet end omringet af støttende, opløftet kærlighed. Føle sig ønsket. Det er noget af det jeg prøver på allermest i mit liv.

MEN.

Jeg sætter ikke længere det at få andre til at føle sig ønsket over mine prioriteter. For dengang jeg gjorde det resulterede det i stress, kollaps, depression, udbrændthed.

 

Ikke særlig gudindeagtigt.

 

Og det tager ikke særligt mange afstikkere fra min vej før symptomerne på nedbrud banker på døren igen. Og jeg hilser det velkomment, som et signal fra min krop og sjæl jeg vælger at ære.

 

Meget gudindeagtigt.

 

Så jeg er skrap med at holde fast i mine grænser. Og at kende mine prioriteter er en daglig og ugentlig øvelse jeg elsker, så jeg kan skinne det lys jeg vil i verden. For jeg har bøger der vil ud, blogindlæg, orakelkortlæsninger, guidede meditationer, artikler, videoer…

 

Alting tager tid og dem som bilder dig ind at du kan få det hele på den halve tid lyver. Eller glemmer at fortælle hvor hurtigt du skal løbe for at få det.

 

Jeg tror i virkeligheden heller ikke på at vi vil have det hele, det er noget vi tror når vi ikke er 1000% på det rene med hvad vi virkeligt ønsker her i livet. Og det kan fandeme også være svært at mærke i en støjende, højhastighedsroterende verden!

 

Jeg er fuldstændigt på det rene med hvad jeg vil og hvad det koster. Alting har en pris energimæssigt og døgnet har kun 24 timer.

 

Hvis du føler dig kaldet til at hjælpe andre, som lysarbejder her på jord – og det gælder uanset om du er sygeplejerske eller orakelkortlæser, astrolog eller plejehjemsmedarbejder, om du er youtuber eller forfatter – så kan du ikke give til alle 24/7.

 

Grænser er lig med at sige ja til dig selv og nej til hvad der ikke er din prioritet.

Dine grænser er med til at skabe et laserfokus, hvor du kan lægge din kræfter og kreativitet og lys, så det virkeligt rykket noget.

Væk Din Indre Gudinde ebogscover

Hvad er din prioritet? Hvad kan ikke rokkes ved og hvorfor?

 

Du kommer til at skuffe andre når du sætter grænser, vær derfor ærlig og i integritet, brug din empati til at være ærlig, men kærlig, ingen brutal sandhed her, for brutal sandhed er mest bare brutal.

 

Også selvom den brutale sandhed er at der er ting du hellere vil i dit liv end at hænge ud med din veninde.

 

Grænser lyder tit hårdt, konfronterende, og i enhver grænse ligger også muligheden for en konflikt, større eller mindre, men medmindre du sætter grænsen for at skabe en tiltrængt konflikt der kan rense luften, så hold dig i høj integritet – hold ansvaret for dine følelser hos dig.

 

Grænsesætning kan have konsekvenser, måske glider venskaber ud eller du bliver uvenner med nogen som ikke kan forstå dine livsvalg. Men ikke at sætte grænser kan også have konsekvenser!

 

Jeg har oplevet at være i situationer hvor jeg glatter ud, er flink, er kærlig og støttende, selvom jeg burde have sat grænser, fordi jeg er empatisk drevet og gerne vil løfte andre.

Det bider mig altid i røven. Hårdt!

grænser lig med.png

 

Ønsker du at give af dit hjerte til andre? Ønsker du at tjene lyset og sørge for at når du forlader din jordiske krop, så efterlader du planeten i mere omsorgsfuld, empatisk og sund tilstand end da du ankom?

 

Så skal du prioritere og sætte grænser. Den eneste der betaler prisen for ikke at gøre det, er dig selv. Og når du sætter grænser skuffer du andre, også selvom det ikke er meningen. Sætter du dem ikke, skuffer du dig selv. Og det dræber din sjæl.

 

Jeg har et par ritualer der hjælper dig med at finde dine grænser og dine prioriteter i Væk din indre gudinde som hjælper dig med at mærke hvad dit fokus skal være på og viser dig hvor fedt det føles at kende dig selv og sætte dig selv som nummer 1 på listen.

Reklamer

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s