Er dit lys ægte?

anjaprofil

I 2017 er min business vokset, jeg har fået flere kunder, klienter, kursister og følgere. Jeg har selv været på kurser, workshops og uddannelser, så der har været vækst over hele linjen og det er netop når der er run på, når tingene går stærkt at jeg kan mærke effekten af at leve det jeg prædiker. Af at være hjemme i min egen energi, at lave mine mindfulnessøvelser, meditationer, energiarbejde, selvhealing og skyggearbejde. Og det er når jeg er så autentisk og i integritet så meget som muligt, at dem der kommer hos mig får opløftende resultater og jeg har mere end 1 gang hørt: ”jeg kan være mig selv i dit selskab, fordi du er dig selv”.

Hvilket er det som det hele handler om.

Indrømmet, det kræver ekstra at skulle holde mig i min egen energi-kerne når jeg skal holde tøjlerne for andre på en uddannelse eller en workshop i forhold til, når jeg bare skal være mig i mit liv men det giver så meget bedre effekt. Derfor vil du heller aldrig se mig undervise i noget jeg ikke føler jeg har helt inde under huden, i min egen energi.

 

Jeg ved en masse om forskellige emner og kunne sagtens have mange flere online kurser på mit program, men jeg insisterer på at viden skal følges ad med visdom, og visdom kommer af at leve den viden ud. At have afprøvet, set og mærket den viden i livet.

 

Men jeg ser en kedelig tendens og det er at folk har så travlt med at komme videre, fremad, at de glemmer visdomsdelen og klør på med vidensdelen. Og at snuppe viden fra andre, dvs. kopiering, er en ting der sker ofte i den henseende og det er simpelthen så ærgerligt. Ikke kun for den der bliver kopieret (hvilket jeg har prøvet mange gange efterhånden) men for den som kopierer viden og sælger det som visdom, og for de kunder der køber visdom der i virkeligheden kun er viden.

Det er svagere i energi og løfter og transformerer ikke nær så meget, medmindre kunden selv er i stand til at transformere den flade energi til boblende visdom.

 

Stå stærkere i din egen energi

 

Forestil dig at din veninde kopierer din tøjstil ned til mindste detalje. Ikke bare en inspiration af din stil som hun synes er fed, men at hver gang du ser hende har hun fra sko og hele vejen op til øreringe og hårstil kopieret dig.

Først vil du måske blive irriteret over, at du ikke kan få lov at være den unikke dig i fred, over at hun ikke bare nøjes med at kopiere et par elementer af din stil og mikse det med noget andet.

Men træder du et skridt tilbage og tænker efter, hvem er det så mest ærgerligt for? Hvem hviler mest i sin autentiske kerne og kan mærke hvem de er i sjælen? Hende eller dig?

Vil du være en ægte krystal eller et facetslebet stykke glas-

 

Vil du være en ægte krystal eller et facetslebet stykke glas?

 

Når jeg ser folk kopierer ordret fra mine kurser og Intuitiv Englekortlæseruddannelsen, så tænker jeg ”ærgerligt for dem”, for mine ord er kommet fra min energi og min levede visdom. Det kan godt være at jeg underviser i samme viden som masser af andre gør, men fordi det er mit livsformål at være så autentisk som muligt så underviser jeg i den viden udfra levede erfaringer og refleksioner, ikke overfladisk viden.

 

Det er dét som gør mine kurser unikke; at mine kurser har min energi i sig. Det kan man ikke kopiere. Hvis man gør, gør man sig selv en bjørnetjeneste for det lys man bringer videre (kopien) er aldrig så stærkt som det originale. Og kalder man sig lysarbejder er det ens forbandede pligt at stå stærkt i sit lys så det kan skinne på andre. Ikke bare være en spejling af et andet lys.

 

be inspired

Be inspired, but don’t be a copy

 

Kopier har svag energi og hvad denne planet har brug for er ægte, strålende lys og ægte mennesker i autenticitet og integritet. Også selvom det kræver mere arbejde fra din og min side. Men faktisk er det slet ikke så svært, hvem er bedre til at være dig end lige netop dig?

Så hvorfor bruge krudt på at kopiere? Det gør vi fordi egoet fortæller os at vi ikke har tid nok, til at dykke ned i vores viden og leve den til den bliver til vores egen visdom. Egoet har ikke tid til energiarbejde og meditationer, det vil fremad nu! Det er bange i bukserne for at blive den sidste mand på marken, mens de andre er nået frem til destinationen.

Men du når til din destination på det helt rette tidspunkt, så brug hellere tiden på at kultivere dit indre lys, fremfor at søge udenfor hvor der er lys som du kan spejle videre. Vær et fyrtårn. Fyrtårne står på deres plads og lyser.

 

Lysarbejdere bringer kun ægte lys hvis de er diamanter, og det er ægte lys vi har brug for her på jorden.

Tema om autencitet for lysarbejdere ligger klar til dig i Goddess Within You CLUB – bliv medlem her

Kunne du lide denne artikel så tjek også

Tør du være nummer 1 i dit liv? 

Lyskriger, lysarbejder eller lysbringer? Hvilken er du?

Vil du have artikler direkte i din indbakke? Ja tak!

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s