Efterårsoplæg – Hvad kan jeg høste?

Jeg er vild med September, det er en af mine absolut yndlingsmåneder. Det skift i energien og i luften, fra en sommer der måske har været afslappet og bekymringsfri, til fokus på en rolig måde. Ikke den der ready-set-go måde, men en slags langsom refokusering, hvor vi kigger på det år der er gået og det der er tilbage. Tæller høsten op. gør vinterforrådet klar. Metaforisk såvel som helt bogstaveligt talt.

Naturens smukke farver der får skovens træer til at gløde som om der er ild i dem, nattens kølige luft der bider i næsetippen og giver lyst til en varm kop the. Et saftigt æble, et blødt tæppe, røde kinder, naturen stadig i fuldt flor. Det perfekte tidspunkt at reflektere lidt over livet.

Har du det ligesådan har jeg lavet et oplæg du kan bruge med dine yndlingsorakelkort til at geare ned, komme i fokus og se hvordan du resten af året støtter dig selv bedst.

høst

Foto øverst: Death To Stock Photography

Foto

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s