Find den rette pris for din orakelkortlæsning

Jeg bliver ofte spurgt af mine kurister, hvordan man finder den rette pris til sin orakelkortlæsning.

Mit svar er: Det kommer an på hvad du sælger.

Med det mener jeg at der findes eksemplevis masser af læsere på nettet som vil sælge dig en læsning for 25 – 50 kr. men hvis den læsning består af et afskrift af teksten på kortet eller bare et billede af kortet, så er der jo heller ikke noget galt med den pris.

Det kan du bare ikke leve af som læser.

Hvis din læsning til gengæld involverer at du tapper ind i klientens energi og via kortene analyserer, guider og vejleder og fortæller om den historie der kommer igennem, på en brugbar måde, så det gør en forskel for din klient, så din klient kan handle på det hun får af beskeder… ja så er en pris på 25 kr. jo helt til grin, ikke?

En læsning hvor du gør brug af din intuition, din clairvoyance/clairudience eller andre “klarevner”, hvor du måske optager en video, en lydfil, laver en flot pdf etc. kræver mere arbejde end at tage et billede af et kort og sende det, ergo retfærdiggør det også en højere pris.

pris for læsning2

Når du gør mere end bare at lægge kort…

Hvis du kombinerer din kortlæsning med coaching. psykoterapi, astrologi eller andre ting, kan det også retfærdiggøre en højere pris.

Mine egne priser varierer blandt andet også efter, om jeg skal lave video, lyd eller på skrift. Om jeg laver en stor læsning med 10+ kort eller en mindre med 3-5 kort.

Spørgsmålet handler også om hvordan du vil sætte dine ydelser til salg.

Vil du sælge med en pris per kort, eks. 1 kort koster XX, 3 kort XX osv. Eller vil du lade tiden afgøre det og lade 1/2 time koste eks. 250 kr. og en time 500 kr. ?

Eller vil du lade indholdet bestemme prisen? Handler det om eks. tidligere liv eller om det nuværende? Er du en som laver spådomme og laver fremtidslæsninger? Skal hver af disse koste det samme, eller bruger du eks. mere arbejdstid og kræfter på at lave én type læsning fremfor en anden, og dermed kan den koste mere?

Og så er der den intuitive tilgang – hvilket tal kommer helt automatisk til dig? Hvad føles rigtigt? Måske siger din hjerne 300 kr. men intuitionen siger 175 kr.

I virkeligheden kan det hele tiden ændre sig, efterhånden som du og din orakelkortlæsninger udvikler sig. Med andre ord kan samme type læsning ændre pris, op og ned.

Hvad du sælger, er det vigtigste spørgsmål når du skal finde din pris. Sælger du 3 kort for 199 kr. ? Eller sælger du en kærlighedsanalyse med fokus på hvor klientens power ligger til 599 kr.?

Hvad leverer du? En smuk pdf-fil eller tekst med vedhæftet billede i en mail? En personlig video eller en kopi af teksten fra bogen? Eller bruger du tid på at mødes med folk ansigt til ansigt?

 

pris for læsning

Din erfaring koster også penge!

Er du helt ny i faget? Eller har du haft hundredevis af klienter gennem fingrene, eller 25 år på bagen og taler kortenes sprog som om du ikke har gjort andet siden du kom ud af din mors mave?

Disse ting gør også en forskel i prisen, ligesom hvis du skal til at etablere dig på markedet og ingen kender dig, så vil en lav intropris være en bedre idé, selvom du måske har læst gratis for vener og familie i 20 år. Folk skal lære dig og din læsestil at kende. Finde ud af hvad du er for en fisk og hvad man får hos dig.

Det kan i starten være en god idé at bytte læsninger for kundeudtalelser, så dine fremtidige betalende kunder kan se hvad andre har fået ud af at få læst kort hos dig. Det skaber tryghed og tillid og hjælper dig med at finde ud af hvad den rette pris er. Du kan evt. spørge dine prøvekaniner efter endt session, hvad de helt ærligt ville betale for det de lige har fået. Det giver dig også et praj om hvorhenne i lejet dine priser skal ligge. Men husk det kun skal være i en periode du giver gratis læsninger, så det du leverer ikke msiter værdi i dine kunders øjne. Vær klar og tydelig at det er en begrænset periode og det “koster” en udtalelse/feedback til dig.

 

Hvad er du værd?

Det handler ligeså meget om hvad du selv synes en af dine læsninger er værd. Hvad er det du kan give som er unikt og som ingen andre kan?

Det skal selvfølgelig ikke forstås som et carte blanche til at tage ublu priser bare fordi dit selvværd er i orden og du synes du selv er mega awesome! Tag et reelt kig indad og se og mærk efter på spørgsmålet: hvilken værdi har det jeg gør? Hvad ville jeg selv betale for det?

Vil du være professionel englekortlæser?

Prøv dig frem

Prøv dig frem med dine priser og vær ikke bange for at justere dem, men giv dem noget tid, så du ikke konstant ændrer priser og dermed devaluerer dine læsninger i dine kunders øjne.

Vil du have flere artikler som denne, direkte i din indbakke? Tilmeld dig Goddess News lige her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s