Spirituel business: Hvad kan en blog gøre for din business? (hvad gør du hvis Facebook lukker?)

Uanset om du er healer af den ene eller anden slags, kortlæser, yogainstruktør, akupunktør, zoneterapeut eller håndlæser, så er en blog et fantastisk sted at vise dine talenter, evner og tilbud til verden frem.

 

Og i modsætning til de sociale medier, så er din blog dit sted, hvor du bestemmer og du sætter dagsordenen. Facebook og de andre sociale medier er geniale til at få delt dine blogs og al det gode du putter på dit virtuelle hjems side, men ”blogger” du direkte på Facebook, hvad gør du så den dag Facebook ændrer reglerne, eller måske lukker?

 

Så forsvinder alt dit hårde arbejde lige ned i rendestenen. Det vil være synd, både for dig og for dine klienter og følgere.

 

Uanset om du er ny eller garvet på dit felt, så er en blog dit udstillingsvindue, hvor du kan vise omverdenen en lækker smagsprøve, på hvad du har at byde på inde i din butik.

kaitlyn-baker-422999
foto: Kaitlyn Baker unsplash.com

 

Ikke bare en offentlig dagbog

Mange bloggere deler deres liv, på godt og ondt, en slags dokumentar på skrift, men der hvor en blog kan løfte din forretning og hjælpe dig til at skabe opmærksomhed om det du tilbyder verdenen, er når du blogger med din forretning for øje.

 

Som sagt så er en blog alletiders udstillingsvindue. Det er her du kan vise din ekspertise, og dele gode råd, der gør at folk kommer tilbage og vil have mere (= køber den fulde pakke af dig).

 

Du ved sikkert utroligt meget om det du er passioneret omkring at arbejde med, så prøv at forestille dig hvis du startede på ny og ikke vidste alt det du ved!

Begynd at blogge, som om du fortæller en der er ny i dette felt om alt det spændende der er at lære (uden at det bliver til lange romaner og afhandlinger – små mundfulde som er nemme at skylde ned på smartphonen mens man pendler).

 

En blog arbejder for dig på den lange bane, hvis du arbejder på den. Om to-tre år kan der være nogen som sidder og Googler lige præcis det du kan og så vupti! – så er der et blogindlæg fra dig om det. Stadig relevant og pludselig foran en ny kundes øjne!

 

Og hvis du ikke er til at skrive, så kan du lave videoer og putte på din blog, eller lave en podcast hvis du ligesom mig også legede radiovært som barn 😉

 

Pointen er, at når du begynder at skære din viden, din hårdt tjente visdom og din passion ud i små prøvebidder og lægger frem på den virtuelle tallerken, så kan folk finde dig og smage på det du byder på. Og det er en god idé hvis du gerne vil leve af din viden, visdom og passion.

 

Hvis du kunne tænke dig i ny og næ at modtage flere råd til din spirituelle business så tilmeld dig min særlige liste her (og ja den er særlig, det er kun dem der er på her der får mine business-prøvebidder)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s