The Sacred Traveler af Denise Linn (anmeldelse)

Jeg har glædet mig længe til at få Denise Linns nye orakelkort hjem til min samling, da hendes kort er nogle af dem jeg vender tilbage til igen og igen.

Umiddelbart da jeg pakkede dem ud af postæsken var de flottere end jeg synes de ser ud online. Selve æsken er den klassiske Hay House størrelse hvor kortene ligger trygt og tæt. Der er ikke spildt noget plads her, både bog og kort har samme størrelse så æsken passer i størrelsen.

 

Denise2

 

Jeg har ikke set så mange billeder, andre end dem Denise Linn har postet på Facebook og jeg har ikke kigget efter nogle videoer, så jeg var overrasket over hvor mørke de er i kanten og på bagsiden.

 

Denise

 

Bagsiden er utroligt flot, mørklilla og faktisk synes jeg det er et af de smukkeste sæt jeg har når det gælder bagsiden. Jeg er helt vild med den smukke mandala og de lilla farver der pryder bagsiden. Jeg havde nok en idé om at de var lysere end de er, og kunne godt ønske at farven rundt om billedet ikke var så mørk en lilla. Det ville have passet bedre hvis farven havde været den samme lilla, som den på bagsiden i min mening. Men det er en mindre detalje.

 

Denise3

 

Overall vibe

Til gengæld kunne jeg mærke med det samme jeg bladrede dem igennem, at de som med de andre sæt jeg har fra Denise, har en vibration som jeg elsker. Vi taler samme sprog og derfor finder jeg dem utroligt dejlige og lette at bruge og tolke.

Billederne er som Gateway Oracle-kortene simple, barnlige nærmest, som ud af en eventyrbog, med smukke linjer og farver. Simple men alligevel er der detaljer nok til at kunne lade øjet og sindet fange noget nyt hver gang man bruger dem.

 

20171110_144538

 

Tekstmæssigt er der kun lidt tekst, nærmest stikordsform i forhold til nogle kort hvor halvdelen af kortet er tekst. En titel over billedet og en sætning som en slags anvisning under billedet er hvad du får, men det fungerer fint og du kan slå op og få mere beskrivelse af kortet i guidebogen.

Kortene er matte kort, men glatte. Tykke og god kvalitet. Nemme at blande, selvom jeg foretrækker når Hay House laver kortene med guld eller sølvkanter, da de er nemmest at blande. Men disse har en bedre overflade en eks. Gateway Oracle som klistrer mere sammen, det gør disse ikke, og de holder formen godt pga. tykkelsen. De føles solide men uden at være for tykke.

 

Denise4

 

Guidebogen der følger med er en klassisk Hay House-bog, i samme størrelse som kortene og med en god oversigt med kortene listet alfabetisk og med sidenr. så de er lette at slå op. De klassiske Denise Linn oplæg som 3-kortsoplægget om hvad der trænger til healing og 12 kortsoplægget (Medicine Wheel) som kigger på 12 måneder fremad er også beskrevet.

Under hvert kort er der et sort/hvidt billede af kortet og mere beskrivelse til at hjælpe med at tolke kortet.

 

Denise5

 

3 ting jeg er vild med

For det første er jeg vild med hvordan de føles. Hvert kortsæt har sin egen vibration og de her taler virkeligt til mig. De føles som en portal ind til en magisk verden.

Bagsiden som jeg nævnte i begyndelsen taler virkeligt til mig både farvemæssigt og med den smukke mandala. De føles som noget smukt og helligt, som er værd at værne om.

Billederne og koncepterne som der er på sættet føles i tråd med Gateway-kortene, nærmest som en fortsættelse af dem og det er jeg vild med.

Ting jeg ikke er så vild med er faktisk kun en ting og det er den mørke lilla farve der er på kanten rundt om billedet. Jeg synes ikke den passer til billederne og til den smukke bagside, og skulle jeg lave noget om ville det være at lysne farven så den matchede bagsiden. Den er så mørk at den på en måde trækker farverne på billederne lidt ned.

 

20171110_144501

 

Hvad er de bedst til?

Pga. den simple opbygning vil det være oplagt at bruge dem til at trække dagens kort eller som et godt råd fra Universet, men jeg har erfaring med kort med simpel tekst også fungerer fint i et større oplæg.

Det kommer an på hvad du bliver inspireret af, nogle vil måske foretrække mere tekst og andre kun billedet. Her er et godt kompromis med lidt af hvert.

Jeg kan allerede mærke at de vil være blandt de sæt jeg vil bruge ofte og glæder mig til at bruge dem i mine læsninger for klienter.

Hvad synes du om dem? Synes du også de er smukke?

Vil du have anmeldelser af kort og andre artikler direkte i din indbakke så tilmeld dig Goddess News lige her 

Intuitiv Englekortlæser

Kom med på næste hold

Reklamer

2 comments

 1. Jeg har også sættet og synes de er flotte i farver og billeder. Jeg kan godt lide deres enkle måde at kommunikere på.

  The Sacred Traveler wants you to know…

  Jeg synes de er svære at brede ud, netop fordi de er matte i overfladen, men tænker måske det kommer med brug og slitage.

  Like

  • jeg tror ikke det bliver anderledes, det er ihvertfald min oplevelse fra andre kortsæt. Til gengæld har jeg også kort der er så glatte at de ikke er til ats tyre og det bliver hele ikke bedre med brug haha

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s