Mine favoritter fra 2017 – Del 2 (Krystaller og spirituelle ting og sager)

krystallerogaroma

Mine favoritter fra 2017 er en serie i 3 dele hvor jeg viser dig de ting som har gjort mig glad i 2017. Ting som du måske vil lade dig inspirere af til juleønskelisten eller som gave til en du har kær.

Læs del 1 her.

 

Mine yndlingskrystaller i år viser jeg her nedenunder. Samt de få andre ting som jeg bruger i min spirituelle praksis. Lad mig sige med det samme at jeg går intuitivt til værks og der er ikke meget hurlumhej eller fanfarer over mine ritualer. De er simple så jeg kan overskue at gøre det ofte i min hverdag.

 

De fleste som kommer på besøg her, vil have lagt mærke til mit fad med ”blandet slik” som det tit bliver døbt. Jeg ynder at have alle mine små lommesten liggende i et fad, fremme på sofabordet, så jeg kan kigge på dem og intuitivt tage en eller to op hvis jeg føler for det.

 

Jeg kender næsten navnene på dem alle jeg har og ved cirka hvad deres hjælpsomme energier er, men jeg vil hellere lade energien i krystallen og min krop fortælle mig om det er den rette krystal lige nu til mig, end min udenadsviden om diverse krystaller. Det virker bedst for mig på den måde.

20171213_141851

Jeg er heller ikke en som programmerer mine krystaller til noget særligt formål, jeg lader dem fortælle mig om det er dem jeg skal bruge, ved simpelthen at mærke om jeg er tiltrukket af dem og de føles godt at holde i hånden.

Det er en tilgang der kan bruges af alle og jeg vil mene at disse sten også kan bruges af alle, begyndere såvel som erfarne krystalhealere.

 

Jeg har brugt dem her igen og igen i løbet af året. Nogle af dem går igen fra året før, for de er sådan en slags fast del af min hverdag.

 

20171213_141217

Dufte til at ændre vibrationen

Room spray og aromaterapi, duftlys og hvid salvie er også faste rutiner når jeg føler energien er lidt tung, før en orakelkortlæsning eller Goddess Session, når jeg har gjort rent eller når bare der trænger til lidt duft.

 

Hvid salvie brænder jeg af (smudging/space clearing) efter alm. rengøring, om morgenen til at starte dagen godt eller før jeg laver eks. månedens orakelkortlæsningsvideoer eller før en session/læsning for en klient. Jeg mærker et løft i energien og når jeg lukker dørene og vinduerne igen er der den dejlige røgede og sødlige duft tilbage som minde om at der er blevet renset ud i energien.

 

20171213_140941

Hvis jeg ikke har tid til et røgelsesritual med salvien eller sweetgrass som jeg som regel bruger efter salvien, eller det ikke dur med røg (eks. hvis der er gravide til stede eller jeg er syg og snottet og ikke orker at begynde at hoste haha) så bruger jeg en salvie-roomspray eller en med lavendel. Lavendel og appelsin er også de faste æteriske olier som jeg bruger til enten at putte i olie og smøre på huden eller som aromaterapi i en duftlampe. Jeg bruger altid økologiske æteriske olier fra Urtegaarden.

 

En roomspray før og efter gæster er også en dejlig måde at markere et skift i energien på.

Duftlys af naturlig voks med en dejlig luft er fantastisk at bruge hvis jeg skal slappe af, meditere eller lave flere læsninger på skrift i træk for klienter. Mine yndlingsdufte er lavendel, kokos eller blandinger designet til at skabe en julet eller frisk stemning.

 

Både krystaller, salvie og duftlys er en fin værtindegave til den spirituelt interesserede, eller som en del af en større gave til en god veninde (eller dig selv).

 

Mine favoritkrystaller i år:

20171213_141906 (1)

Fluorit (nr. 2 fra venstre)– har jeg brugt især til når jeg skal være kreativ/skrive for at fokusere.

Egenskaber: Spirituel beskyttelse, fjernelse af negativ energi, fjerne anspændthed, hjælper med at organisere og skabe struktur.

 

Aura kvarts (gylden – lille sten ved siden af selenitstaven) – har jeg brugt til at lade mit vand op når jeg har følt behov for ekstra energi.

Egenskaber: Fjerne uro, skabe overflod, balancere solar plexus chakra.

 

Rød jaspis (Nedenunder selenitstaven) – har jeg anvendt meget til at rense mit rodchakra eller når jeg generelt har haft

brug for at grounde mig.

Egenskaber: Grounding, beskyttelse, forbindelse til rodchakraet, vitalitet, selvtillid.

 

Karneol (orange sten til højre)– til at stimulere mit harachakra og den kreative energi, når jeg skal komme på nye idéer.

Egenskaber: Hjælp til at handle på dine idéer, mod og tillid til at gå videre, manifestation, ambition og drive, fremme kreativitet.

 

Malakit (grønstribet sten i midten) – bruger jeg til at lade mit vand op sammen med kvarts når jeg har brug for at føle mig ekstra rolig og kærlig. Til at komme hjem til mit hjerte og kunne mærke hvad det siger til mig.

Egenskaber: Smertelindring, manifestere overflod, fjerne negativ energi, balancere energi, emotionel balance.

 

Røgkvarts (mørke sten allerbagerst)– god til når jeg skal ud i større forsamlinger og gerne vil skærme mig lidt for alt for mange sanseindtryk. Den føles groundende og beskyttende.

Egenskaber: God til grounding, beskyttelse og fjernelse af negativ energi, spirituel beskyttelse.

 

Drømmeametyst (ametyst med hvid kvarts i bånd)– bruger jeg til meditation, men specielt dette år har den været i brug sammen med rosakvarts til to ting: 1) til at lindre migrænesymptomer og til når jeg skal åbne mine højere chakras og modtage beskeder i en session/læsning.

Egenskaber: Hæve vibrationen, connecte med intuitionen og englene, spirituel beskyttelse, drømmearbejde, hæve vibrationen, føle indre fred.

 

Rosakvarts (til venstre skåret som engel)– som nævnt ovenfor har jeg brugt den sammen med ametyster til at lindre migræner, både som oplader til mit drikkevand men også hold mod hovedet eller bare i hænderne. For sig selv har jeg blandt andet brugt den når jeg gerne vil føle mig holdt, beroliget og føle kærlighed. Meget blid sten.

Egenskaber: Beroligende kærlighedssten, god til hjertechakraet, for at forbinde dig til englene og den universelle kærlighed. Meget positiv og højtvibrerende sten.

 

Pink Botswanaagat (nederst til højre) – en gave som jeg fik af en af mine Intuitiv Englekortlæsere og som jeg oplever som både kærlig ligesom rosakvartsen men med en mere tung energi, altså mere groundede og god til at forankre kærlighedsenergien.

Egenskaber: Styrker og stabiliserer din power, langsomtvirkende så arbejd med den over et stykke tid, harmoni mellem yin og yang, den pink variant god til kærlighed og stabilitet i relationer.

 

Kvarts – generelt som en forstærker for energi, sammen med de andre krystaller, eller som pynt til at løfte energien (større stykker kvarts) i mit hjem.

Egenskaber: alsidig sten, god til healing, rensning, beskyttelse, åbne for spirituelle evner.

 

Selenit (den lange blyantsstav)– primært til at højne vibrationen og rense mit energifelt.

Egenskaber: God til at connecte med englene, til meditation, rensning af dig og rummet, drømmetydning/søvn, healing og komme i kontakt med din intuition. OBS! Selenit er en blød sten, som ikke tåler vand særligt godt. Brug en af mine andre anbefalede metoder til at rense sten

 

Det var anden del af min julegaveguide, du finder første del her. Hvis du vil have den her slags indlæg direkte i din indbakke, så tilmeld dig Goddess News her.

Egenskaber: kilder fra div. Krystalhjemmesider og Judy Halls krystalleksikoner.

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s