Mine Favoritter fra 2017 – orakelkort

Mine favoritter fra 2017 er en serie i 3 dele hvor jeg viser dig de ting som har gjort mig glad i 2017. Ting som du måske vil lade dig inspirere af til juleønskelisten eller som gave til en du har kær. du kan læse del 1 og del 2 her.

Nu er julen lige rundt om hjørnet og måske er du ikke så heldig at der ligger en æske kort til dig under træet, men måske får du en pengegave eller andet som snildt kan byttes til et lækkert nyt sæt… så her vil jeg vise dig de sæt som jeg har brugt igen og igen i år. Det er dem her som jeg har hevet ned fra hylden hver gang jeg har søgt svar på mine egne eller andres vegne.

Nogle af dem har jeg også nået at få lavet en anmeldelse af (tryk på linksne for at se dem)

Mine favoritter som jeg kan anbefale i år er:

gateway

Gateway oracle af Denise Linn

De her kort har været i næsten konstant brug siden jeg fik dem, på trods af at jeg inderst inde havde forkastet dem som simple kort der nok ikke ville kunne dykke dybt, men de taler mit intuitive sprog højt og klart! Selvom billederne og teksten er simpel, så mærker jeg altid et dybt budskab når jeg trækker dem. De narrer en med deres simplistiske udseende og douche farver, de virker sådan lidt som nogle billeder til børneværelset, men åh mand hvor det ofte har været dem jeg har rakt ud efter alligevel. Oftest helt uden at vide hvorfor. Udover at jeg ved at de er gode at trække om morgene for at finde ud af hvad mine drømme fortæller mig, så har jeg egentlig ikke kategoriseret dem, som jeg har med nogle af mine andre kort. Jeg ved bare instinktivt hvornår jeg skal bruge dem.

De har en rolig, dyb energi som jeg elsker.

 

wisdom

Wisdom of the oracle af Colette Baron-Reid

Hvis jeg kun måtte beholde et eneste sæt af dem jeg ejer så ville jeg vælge den smukke røde æske med de eventyrlige kort i. Alle jeg har givet dem til (og det er efterhånden en del) er vilde med dem. Det er uanset om de er på dansk eller engelsk, så hører jeg folk sige det samme om dem, som jeg selv også føler: De er så universelle, de kan bruges til alt!

Colette har lavet dem sådan at de har en overordnet mening, en mening hvis man trækker dem på hovedet og en til kærlighed og en til karriere/overflod så der er utroligt mange nuancer at dykke ned i i guidebogen.

De føles vidtfavnende og som en portal til spændende indsigter.

 

fairies

Magical Messages from the Fairies af Doreen Virtue

Jeg havde kigget på dem mange gange og ikke rigtig vidst om de var for … fimsede og tralalala – agtige for mig, men da jeg så endelig tog chancen så fik jeg et sæt kort som jeg ikke kunne stoppe med at bruge igen og igen. De første 8 måneder jeg havde dem blev de brugt flere gange om dagen, både til klienter og til mig selv.

De er vilde og hurtige i deres energier (som feer jo er) og så spot on hver gang at det kan føles lidt skræmmende at bruge dem haha.

De kan dog også være lidt svære at tolke pga. de er meget specifikke i billede og tekst, eks. er der kort hvor der står søn eller datter på og det kræver at man kan “tolke ud af boksen” hvis det ikke lige handler om børn.

De har en utroligt lækker følelser, tynde med guldkanter; nemme at blande og trække fra.

På dansk kunne jeg godt se dem som en fin gave til lidt større børn, pga. deres følelse og look.

 

chakrakort

Chakra Insight Oracle af Caryn Sangster

Hvis du har fulgt mig det sidste års tid har du nok set mig bruge de her (eller generelt bare hørt mig tale om chakraer igen og igen, specielt hvis du har fået en session hos mig!) for de er vidunderlige til at tjekke op på chakraerne med.

Chakrasystemet har generelt optaget mig meget i år, jeg har taget kurser og brugt meget tid på at arbejde med mine egne chakraer. Jeg har også sat min guidede chakrameditation til gratis for evigt da jeg synes alle bør rense chakraer – du kan signe op til mit nyhedsbrev her og downloade den gratis.

For alle os som ikke ser chakraerne (måske kan du bedre tune ind på dem med dine andre sanser, eks. føler jeg chakraerne i stedet for at se dem) er kortene en vidunderlig visuel hjælp.

Jeg har andre chakrakort og kort med farver til chakraarbejde og læsninger, men i år har jeg foretrukket disse. De har en rigtig god guidebog der hjælper dig med at gå dybere med de chakras du trækker kort på.

 

crazy

Crazy Sexy Love Notes af Kris Carr

Endnu et sæt som jeg havde modstand på indtil jeg købte det og det så straks blev min daglige favorit!

Jeg havde egentlig regnet med at kun bruge det til at trække et dagens kort for mig selv, som satte tonene for dagen, men ret hurtigt ville de gerne bruges til klienter også og ofte har mine klienter fanget hvad budskabet med læsningen var, når vi blandede et af disse skønne kort med ind i.

De kan bruges som en selvkærlig note til dig selv dagligt, men du snyder dig selv hvis du ikke også trækker et af disse kort som tillæg til din læsning.

Jeg er crazy med Crazy Sexy Love Notes!

Det var min top 5, dem som jeg har brugt hele året med fantastiske resultater både for klienter og mig selv. Er der et af dem som gerne måtte ligge under juletræet til dig i år?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s