5 måder at tune dybere ind i kortene på (uden at bruge guidebogen)

20180110_102106

Jeg bliver spurgt ofte om hvordan man kommer dybere ind i kortenes budskaber, uden at bruge guidebogen, i stedet for kun at få hurtige aha-øjeblikke med overfladiske budskaber, og jeg elsker det spørgsmål! (selvom jeg også elsker at bruge guidebogen og det har jeg skrevet om her)

 

For det er jo netop derfor kortene er så skønne – de kan gå dybt ind og finde svar som vi ikke selv kunne tænke os til, men det kræver at vi ved hvordan. I dag deler jeg nogle af de måder som du kan bruge til at komme dybere. Helt præcist 5 måder. Der er selvfølgelig mange flere, men jeg ved de her virker hver gang, så god fornøjelse med at prøve dem af. Fortæl mig gerne i kommentarfeltet hvordan de virker for dig.

 

Det der er vigtigt at huske på er at du skal skifte fra den måde du er i verden på normalt, til at være med din 6. Sans, intuitionen, som den første sans. Det kræver måde nr. 1 uanset hvor lidt eller meget du er i kontakt med din intuitive side.

 

  1. Tid. En god læsning kræver tid nok. Du vil helt sikkert genkende at der er forskel på de gange hvor du hurtigt lige har trukket et kort, fået en besked du kunne bruge og gik videre med dit liv, og så de gange hvor du lavede en kort meditation først, tændte et lys, måske brændte noget salvie af – med andre ord ”kom i stemning” – og havde tid til at sidde med kortene. Jo mere tid du har til at fordybe dig, ja, jo dybere kan du komme, fordi du tillader dig selv at synke ned i nærværet, stilheden og intuitionen, hvorfra beskederne vil komme til dig. En måde at øve dig på kunne være at gøre det til en ugentlig hyggetime for dig selv, hvor du ved der er sat tid af til at du kan fordybe dig. Jo mere du gør dette, jo dybere og mere præcise vil dine hurtige ”jeg trækker lige et kort” læsninger også blive. Fordi du øver dig i at komme bedre og hurtigere ind i nærværet hvorfra du kan mærke og navigere med din intuition.
  2. Neutralitet. Måde nr. 2 her er faktisk grundlæggende ligeså vigtig som nr. 1. Uden neutraliet vil du aldrig tolke 100% intuitivt. Hvorfor? Fordi du er investeret i at udfaldet skal være noget bestemt. Dette er specielt svært at overkomme når du læser for dig selv. Fordi du selvfølgelig har et ønske om at tingene skal være på en bestemt måde. Derfor trækker vi ofte et kort, i håb om at det vil fortælle os noget bestemt. Men kan du være neutral, nærmest okay eller ligeglad uanset udfaldet, så vil du kunne kontakte din intuition og hive nogle virkeligt powerfulde beskeder hjem som du kan arbejde videre med og få stor glæde af. Jeg har skrevet lidt mere om neutralitet her.
  3. Skriv det ned. En af de bedste måder at komme dybere er at skrive det ned, helst i hånden, og kombinerer du det med nr. 1, at have tid nok, så vil du højst sandsynligvis opdage at du opdager nye lag i din læsning. Find en flot notesbog som du dedikerer til at skrive dine læsninger ned i, måske også en fin kuglepen som du kun bruger til dette formål. Du kan også skrive en kort note til dagens kort i din kalender, det vil hjælpe, men for at komme rigtigt i dybden, så sørg for at have masser af plads at skrive på, så du kan nedskrive alt hvad der kommer til dig.
  4. Kig på detaljerne – hvad betyder de for dig? Når du føler din læsning er færdig på overfladen men gerne vil dybere, så tage et skridt tilbage eller tættere på kortet, som om det var et maleri du skulle studere. Og lad dit blik vandre frit over billedet og dvæle ved de ting det har lyst til. Måske er der pludselig en detalje der træder frem, en farve, et dyr, en blomst eller noget helt fjerde. Spørg hvad den detalje betyder for dig/dit spørgsmål og skriv svaret ned. Gør det igen og igen indtil du ikke finder flere detaljer i det store billede, som føles vigtige.
  5. Se den røde tråd. Hvad er historien? En af de ting der kan gøre en læsning dybere, er at kigge på hvilken historie kortene fortæller. Hvordan leder det ene kort til det andet? Og det kan sagtens være at det er kort 1 og 2 der har en stærk kobling for så at ende i nr. 3. Men læsningen fortæller en hel historie og kan du finde den, så kan du virkeligt bruge rådene til noget der gør en forskel i dit liv. Hvordan relaterer budskaberne på kortene sig til hinanden? Og hvordan svarer det på det spørgsmål du har på hjerte? I starten kan det være en god idé at skrive ned, så du bliver øvet i at finde alle trådene og se hvordan de er vævet sammen til et billede. En læsning er nemlig både et overbliksbillede og alle de små detaljer, billedet er vævet af.

 

Vil du lære flere måder, så ligger der flere mini-classes i Goddess Within You CLUB som hjælper dig til at blive skarpere på at tolke kort intuitivt. Bliv medlem her.

 

Jeg håber du får afprøvet dem og set hvilken forskel de kan gøre for dine læsninger.

 

Kh

Anja Carolina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s