The Universe Has Your Back (kortanmeldelse)

20171227_133529

 

Da The Universe Has Your Back kortene blev udgivet havde jeg egentlig besluttet at jeg ikke skulle have dem. Jeg var mere interesseret i kort man kunne lave dybe læsninger med, og syntes jeg havde rigeligt af kort i kategorien man kan kalde “dagens kort”, altså sådan nogle kort som giver en besked som man kan tænke over, meditere på og integrere i sin dag, men som er for filosofiske/mantra-agtige til at lave læsninger med. Jeg kunne rigtigt godt lide bogen af samme navn men som sagt var jeg på jagt efter en anden type kort.

 

20171117_111703

 

Lige indtil Vix fra New Age Hipster lavede en livetrækning på Instagram og hun valgte mit spørgsmål og trak et af disse lækre kort. Det kort som hun trak havde en meget kort men klar besked, som fik mig til at grine da det passede så godt på hvor jeg var. Jeg følte at det, at se dem live gav dem mere liv end billederne jeg havde set, og jeg lod mig friste alligevel.

 

20171117_112602

 

Da de kom hjem var de faktisk præcis som jeg havde forestillet mig; gode, tykke kort af semiglat kvalitet med flote farver. Hay House laver altid lækre kort.

Som sagt er der ikke meget tekst på; hvert kort har et lille positivt budskab, som du kan stille ind på og mærke efter hvordan det passer i dit liv, men ingen yderligere tekst eller guidebog. Det er et rigtigt godt kortsæt til lige at tjekke ind med sig selv, eller hvis du har brug for et opmuntrende budskab.

 

20171117_112357

 

Der er mange forskellige farver men uden at det clasher, der er nemlig en fin rød tråd i designet uanset om du trækker et kort med pastelfarver på eller et mørkt kort i gul eller sort. Jeg elsker når sættet føles sammenhængende på den måde.

 

20171117_112014

 

Jeg er vild med farverne og billederne, der er faktisk ikke så meget jeg ikke er vild med. det skulle da lige være at det ærgrer mig at de ikke som sådan dur til at lave en hel læsning med, for så ville jeg få brugt dem oftere! Men du kan sagtens trække et par kort fra dem som supplement til en læsning med andre kort.

 

20171117_112250

 

20171117_112705

 

Jeg er glad for at jeg gav dem et kig mere og investerede i dem alligevel.

Gode til at trække dagens kort, eller have i tasken til når du har brug for et pusterum og lige få en besked fra universet til din sjæl.

 

20171117_111756

 

The Universe Has Your Back af Gabrielle Bernstein er udgivet af Hay House og er så vidt jeg ved kun udkommet på engelsk.

Vil du høre mere om kort og hvad jeg ellers finder på? Klik her og bliv en af mine insiders

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s