Der er et formål med at vente

Jeg skriver til dig i dag fra min seng, siddende med laptoppen på et lille transportabelt bord blandt puder og dyner, mens regnen pisker mod ruderne og vinden rusker i bygningens hjørner. Jeg har tændt et stearinlys og er netop flyttet herind efter at have siddet i stuen og skrevet på min guide til smudging.

Jeg tager det stille og roligt, det er den tid på måneden og jeg er lidt træt. Men jeg har ikke travlt, heller ikke selvom jeg har en del åbne projekter liggende (hej roman, jeg har ikke glemt dit plot. Hej vasketøj, jeg ved du skal lægges på plads, og hej 20 blogindlæg der presser sig på, opvask, støvede vindueskarm, daglige meditation jeg ikke er nået til endnu og jeg har ikke glemt dig, kære krop som gerne vil ligge lidt på yogamåtten og lege at du kan lave yoga, som ikke ligner en strandet søløve der er væltet om på ryggen.)

 

form-426157
Som jeg tror det ser ud inår jeg laver yoga (sandhed: det gør det ikke!) Foto: https://unsplash.com/@theformfitness

 

Hele mit liv har jeg knoklet på, været i gang, ladet mit drive føre mig fremad og glemt at med yang følger yin. Det har kostet mig så gevaldigt meget energi på den rigtigt sure måde, jeg har fået lov at møde både Depression, Stress, Udbrændthed, Diabetes, Kroniske Smerter og ved du hvad? De er nogle rigtigt dårlige venner at hænge ud med!

Men, så lærte jeg at være blid ved mig selv, jeg lærte at slappe af, være et dovendyr, tage den med ro, lave ingenting, vente – den er ret så vigtig for en som altid har villet implementere alting nu!

Og jeg lærer det stadigvæk; det kommer jeg nok til at gøre resten af mit liv.

Og pludselig så er mine venner blevet bedre og hedder nu Indre Ro, Glæde, Taknemlighed, Overskud til mere, Glæde, Gode fornemmelser i kroppen. 🙂

Og væk er de dårlige venner (så længe jeg husker at jeg ikke kun skal give men også modtage; være i handling og være i væren).

Der er et formål med hviletiden, med at der ikke sker noget, med at tingene går langsomt. Det er ikke altid jeg eller du kan se det når vi er i det, men det kommer. Vi tror at handling er den eneste vej frem, men nogle gange skal vi læne os tilbage og lade Universet bære os et stykke frem. Lade vinden puste til sejlene og se hvor og hvad vi kommer frem til.

Nogle er bedre til den slags end andre er, men sådan nogle som mig, som er gode til at se ud i fremtiden (hey, det talent er jeg ret glad for når jeg læser orakelkort!) skal øve sig i at være i nuet og i at slippe for en stund og lade ingentingheden fylde; bare være.

Jeg bliver nogle gange helt træt når jeg kigger mig omkring i det spirituelle landskab på de sociale medier og alle vil lære mig at manifestere dit, dut og dat på kommando! Lykken ligger nogle gange i det uvisse, i at vente og se hvad der sker. Ikke at at kunne bosse Universet rundt til at levere som en anden tjener. For sandheden er at vi hele tiden manifesterer, også når vi laver ingenting. Jeg har f.eks. manifesteret en afslappet arbejdsdag til mig selv i dag så jeg kan tage den med ro og forkæle mig selv med det tempo min krop har brug for.

Det værste er dog når intetheden, tomrummet, ingentingheden fylder år.Så kan der godt begynde at føles som om nogle har hældt en kop ildmyrer i mine bukser! Men selv her, er jeg begyndt at lære at ting tager den tid ting tager, og hvis jeg kan blive i yin; modtage ro og kærlighed og vente på det næste signal til handling fra min intuition; så sker der mirakler!

 

krista-mcphee-345991
Foto: https://unsplash.com/@kristaleemcphee

 

Mit 2018 er begyndt laaaangsomt, og det virker til at fortsætte, hvor længe ved jeg ikke og jeg er helt ok med det, jeg ved det er til nytte og ender et fantastisk sted.

De bedste ting kan helt sikkert godt betale sig at vente på.

Her er to ting som jeg sagde til Universet jeg var villig til at vente på:

1) min mand, da jeg mødte ham og hand havde en anden kæreste. Jeg sagde til Universet at jeg var villig til at vente på at han blev færdig med hende, og så ville jeg vise interesse når han var single. Jeg sagde at jeg ville vente hele mit liv, for jeg kunne mærke han var min soulmate. En uge senere var han single. En måned senere var han min kæreste. Nu har vi været sammen i 17 år.

2) Mit nuværende hus. Vi var trætte af at bo på 42 kvm med en stor hund, vi havde elsket vores lejlighed i 10 år (vi skulle kun have boet der i 5 havde vi aftalt, da vi købte den mindste af vores to muligheder) så vi satte os ned og lavede en ønskeseddel. Planen var at købe huset. Vi besluttede at vi var okay med at der nok ville gå 6 år før vi ville have råd. Men vi ville det her, det var hvad vores hjerter ønskede. 3 måneder senere var vi flyttet! Til en lejebolig som kun manglede to ting på ønskelisten, men som til gengæld kostede det halve af hvad vi havde kalkuleret med at skulle sidde for. Nu har vi boet her i 4 år, det føles helt vildt!

Selvfølgelig var der masser af handling og drive for at få de her ting til at ske. MIn diabetes gik ikke i sig selv af sig selv, det var hårdt arbejde fra min side af, men fælles for alle tingene: jeg var villig til at vandre i venteposition så længe det tog; indtil mit ønske måtte manifestere sig. Jeg var villig til at modtage Universets mirakler (yin) og nogle gange slippe handling (yang) og bare være med det der var (accept).

Naturen har ikke en sæson der hedder vinter for at fylde tiden ud med noget, der sker noget selvom det ikke ser sådan ud på overfladen. Det samme med os mennesker, det eneste er bare at vores vinter kan vare en variabel tidslængde fra gang til gang og det kan føles ubehageligt, når vi samtidigt lever i et samfund, en kultur, hvor ingenting står stille.

Men jeg lover dig, at hvis du møder en vinterperiode i dit liv, så vær glad, for den bringer nyt med sig. Mirakuløst nyt.

Jeg elsker min vinter, som langsomt er begyndt at spire nu. Halleluja for Universets visdom. Halleluja for hver ting til sin tid. Jeg aner ikke hvad der vil komme ud af det (selvom den bog, de blogindlæg og den oprydnnign gerne må være en del af resultatet LOL), men jeg er spændt på at finde ud af det.

kh
Anja Carolina

 

arrowgold Bliv Goddess Insider og få mails fra mig med mere af samme skuffe

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s