Du behøver ikke at tro på det for at det virker

aj-colores-384637
Photo by AJ Colores on Unsplash

Forleden sad jeg til en sen julefrokost på en restaurant og talte med min sidedame. Hun havde set på de sociale medier at jeg lægger orakelkort og spurgte ind til det og ville gerne vide noget mere. Jeg fortalte lidt og sagde at jeg da gerne ville komme forbi og vise hende mine kort en dag. Hendes respons mindede mig sådan om hvordan jeg selv havde det, før jeg forstod hvad engle- og orakelkort var og hvordan man bruger dem bedst.

“Det vil jeg gerne! Men det er altså ikke sikkert at jeg tror på det.” sagde hun sødt og smilende.

Jeg kom sådan til at grine, for den skepsis kender jeg godt. Samtidigt var der et sted i min mave der faktisk frydede sig lidt, for noget af det bedste er når man ikke “tror på det” og så får en oplevelse af hvad kortene kan. Det er så vidunderlig en følelse når man finder ud af at de her papkort med billeder og tekst rent faktisk kan give brugbare råd, skræddersyet til den man er og hvor man er.

Så jeg svarede: “Det gør ikke noget, du behøver ikke at tro på det, det virker alligevel!”

 

Men jeg forstår godt skepsissen for det vi ikke kan se, føle, måle og veje. Selvom de fleste mennesker vedkender sig at de har en intuition, en mavefornemmelse; så bliver den indre sans tit fejet af banen som noget nonsens hvis ikke den straks kan følges op med noget mere jordnært der kan “bevise” det intuitionen siger.

Skepsis er sundt, vi har nemlig brug for at kunne skelne skidt fra kanel, og derfor hilser jeg den altid velkommen.

Spørgsmålet som den her type skepsis stiller, handler i bund og grund også om at vi skal forklare dem vi læser for, hvad det er det går ud på. For ellers kan de jo have deres egen opfattelse som slet ikke svarer til det der skal foregå. Mange ser tarot- og orakelkort som noget der kan forudsige fremtiden og hvis det er det, man ikke tror på, og den der læser for en bruger kortene til at se fremtidige muligheder som kan bruges aktivt, så går læser og den der læses for fejl af hinanden. Og så bliver potentielle guldkorn måske smidt ud med skepsissen.

 

Det en god orakelkortlæser kan med sine kort er forskelligt fra person til person; jeg bruger dem til at tune ind på den energi der er at arbejde med, som har været frem til nu og perspektiverer så de mulige veje frem ud fra kortenes fortælling. Læg mærke til at jeg sagde: mulige veje frem. Ikke “spår om hvordan fremtiden hundrede procent sikkert kommer til at tage sig ud!”

Dét er så uendeligt ligegyldigt for mig, for alt er energi og fremtiden er konstant i forandring baseret på vores valg i nuet.

 

Jeg interersserer mig for at se hvor der ligger aha-øjeblikke der låser op for personlig empowement; så kortene er en hjælper til at tage det bedste valg fremad. En guide til at komme fra hvor du er nu, til hvor du ønsker at komme hen. Et kort du kan følge, som leder dig fremad på en opløftende måde.

I og for sig behøver man ikke at tro på kortene for at de virker, det er nok at jeg tror på kortene. For det er mit arbejdsværktøj. Jeg skal tro på at de giver mig de clues, hints, fortællinger som jeg skal bruge til at give den jeg læser for, noget de kan bruge. Noget som giver mening og som trigger et indre svar når jeg taler til dem om hvad kortene fortæller.

Det er mig som skal tolke energien og det hjælper kortene med. Det er min måde at bruge min intuitive evne til at tolke og guide for dig. Så du behøver ikke at tro på det, bare tro på det som føles sandt når kortene bliver vendt og tolket. Lad resten ligge som jeg plejer at sige 😉

Så jeg glæder mig til at jeg en dag kan se min borddames ansigt når jeg lægger kort for hende, og hun opdager at vi alle har en sjæl der taler til os hele tiden, og at jeg og kortene bare er en genvej til at kunne høre hvad budskabet er, fra det Univers som vi alle er en del af.

(Psst. Jeg kommer også nogle gange til at tvivle på hvad de kort kan, indtil jeg trækker et kort og igen bliver forbavset over det akkurate budskab som hjælper mig til at se videre frem.)

 

arrowgold

 Vil du have skriv som dette fra mig i din indbakke, så skriv dig på her og vi ses i din mail.

knapctacrop

 

Øverste billede: Photo by Amanda Dalbjörn on Unsplash
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s